A Honvéd-Hali balhé árnyékában: nem lehetnek edzők a Kerület-Dorog visszavágón

Levállalta a szakember a játékost.

Forrás: Simon Zoltán/nb1.hu

Hiába szerezte meg a meccs elején 11-esből a vezetést az NB III-as III. Kerületi TVE a Dorog otthonában a hétközi kupameccsen, a hazaiak végül 4-1-re győztek, így magabiztosan várhatják a jövő heti visszavágót.

Az örömükbe egyébként üröm is vegyült, mert pár perccel az odavágó vége előtt Németh Szabolcs vezetőedző súlyos sportszerűtlenséget követett el. A pályára éppen igyekezett vissza az egyik óbudai játékos, akit levállalt a szakvezető, amikor éppen mellette haladt el.

Dorog-Kerület: a legfinomabb, meleg Ice Tea meséje - helyszíni riport - NB1.hu

Azt adom, hogy a létesítményeket, mindegyiket a világon, fel kell újítani, mert egy idő után eljár felettük az idő, így köz- és balesetveszélyesek lesznek. Ám én még olyan stadionokban nőttem fel, és gondolok rájuk a mai napig igaz szerelemből, melyek ütöttek és kopottak voltak minden szegletükben és ízükben, magukon viselve az évtizedek nyomait.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága tegnap a következő bejelentést tette az üggyel kapcsolatban:

„Németh Szabolcs vezetőedző (Dorog) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 3 soron következő férfi felnőtt Magyar Kupa-mérkőzésre szóló eltiltást kapott.”

Érdekesség, hogy Kemenes Szabolcs, az óbudaiak szakvezetője eleve nem ülhetett a mérkőzésen a kispadon, mert őt meg az előző körben, a Vasas kiejtése során állították ki. Kemenes 2 mérkőzésre szóló eltiltást kapott, ebből ugye még csak egyet töltött le.

Azaz, a visszavágón egyik szakvezető sem lehet ott a kispadon, ami eléggé érdekes „íze” lesz a mérkőzésnek.

A Honvéd-Haladás meccs balhéja mellett tehát volt még egy összecsapás, ami pályára nem illő jelenetsorral volt tarkítva!

A Honvéd-Hali fejleményei a linkre kattintva érhetőek el.

Legfrissebb híreink