A holland legenda Dollt ültetné a hamburgi kispadra

Hamburg – A HSV még sosem esett ki a Bundesligából.

Forrás: Reuters

 

A Hamburger SV 11 mérkőzést követően három ponttal az utolsó helyen tanyázik a Bundesligában. Az egykor szebb napokat megélt klub 1919 óta, a Bundesliga megalapítása kezdetétől egyedüli csapaként folyamatosan az elsőosztály tagja, azonban az idei szezonban könnyen összejöhet az első kiesés.

 

A botrányos szereplés a Hamburg korábbi sztárját, a világbajnoki ezüstérmes Rafael Van der Vaartot sem hagyja hidegen. Az egykori csapatkapitány véleménye szerint a klub korábbi edzője, Thomas Doll lenne az ideális megmentő.

 

„Borzasztóan dühít, ami a HSV-nél megy mostanában. Számomra ez a klub a legkedvesebb Németországban. Bruno Labbadia menesztése nagy hiba volt, négy-öt éven keresztül maradnia kellett volna. De ha már így alakult, a sportigazgató helyében most rögtön Budapestre utaznék, és visszahoznám Thomas Dollt. Jelenleg ő a megfelelő edző a klub számára” – mondta Van der Vaart aki 2005 és 2007 között dolgozott együtt a Ferencváros jelenlegi edzőjével.

 

A 33 éves holland játékost nyáron szóbahozták a Ferencvárossal, azonban kézilabdázó barátnője, Estavana Polman miatt a dán Midtjyllandba szerződött, hogy párja közelében lehessen, aki az Esbjerg játékosa. 

Legfrissebb híreink