A holland élvonalból igazolt szélsőt a Puskás Akadémia

Hivatalos bejelentés Otigba korábbi csapattársáról.

Forrás: pfla.hu

Hétfőn az nb1.hu jelezte elsőként, hogy a vasárnapi FC Emmen-Heracles (1-0) volt az utolsó olyan meccs, amin Luciano Slagveer a hazaiak csapatában játszott, holland hírek szerint ugyanis a 26 éves jobb oldali támadóért bejelentkezett a Puskás Akadémia. Nos, a bejelentkezés immár megegyezéssé alakult, íme a felcsútiak közleménye:

"Az egykori holland U21-es válogatott Luciano Slagveer két és fél évre írt alá egyesületünkhöz.

Puskás Akadémia: 500 ezer eurót érő holland utánpótlás-válogatott érkezhet - NB1.hu

 

A Puskás Akadémia FC színeiben folytatja pályafutását Luciano Slagveer, aki az FC Emmentől érkezett klubunkhoz. Hornyák Zsolt csapatának új tagja az Eredivisie 12. helyén álló piros-fehér alakulatban 9 bajnokin 2 gólt és 2 gólpasszt jegyzett a 2019/20-as idényben. Slagveer U17-esként került az emmeniektől a Heerenveenhez, de megfordult a Twentében és a belga FC Lokerenben is. A 26 éves szélső a holland első osztályban összesen 169 találkozón 28-szor vette be az ellenfelek kapuját és 19 gólt készített elő.

„Nagyjából egy hónapja szólt az ügynököm a Puskás Akadémia érdeklődéséről. Az edzőtáborban meglepve láttam, hogy egy szállodában lakunk a Puskással, de jó volt látni a leendő csapattársakat.

Élő közvetítés az átigazolásokról - kispesti és újpesti kiszemeltek - NB1.hu

 

Honfitársammal, Yoell van Nieff-fel beszéltem is, ő mesélt nekem a klubról, és jó benyomást tettek rám a tőle hallottak. Ő mondta nekem, hogy jó színvonalú a magyar bajnokság, és ezt megerősítette egykori csapattársam, Otigba Kenneth is, akit szintén felhívtam.

 

Ami a posztomat illeti, mindkét szélen tudok játszani, de igazán a jobb oldalon érzem jól magam. A legfontosabb célom egyelőre az, hogy a csapat fontos játékosává váljak, a többit meglátjuk” – szólt második holland légiósunk első nyilatkozata.

Legfrissebb híreink