A héten eldőlhet Molnár Gábor sorsa - újabb fejlemények

Edzőtáborba sem utazhatott el a Kövesddel.

Forrás: Mezőkövesd

Hetek óta rendezésre vár Molnár Gábor ügye Mezőkövesden, de úgy tudjuk, hogy napokon belül eldőlhet a sorsa. Információink szerint a DVTK napokkal ez előtt olyan ajánlatot tett a Mezőkövesdnek, amilyet évek óta egyetlen játékosért sem fizetett ki a piros-fehér klub, azonban ezt a kövesdiek elsőre nem fogadták el, ezért csütörtökön a Diósgyőr még ezt az összeget is megemelte. 

Molnár Gábor ősszel alig jutott szerephez a matyóföldi klubnál, az edzőtáborba sem utazhatott el, hetek óta külön edzésmunkát kell végeznie. 

Élő közvetítés az átigazolásokról - Priskin a másodosztályban folytatja - NB1.hu

 

Úgy tudjuk, hogy a Miskolcon élő és borsodi srácként gyerekkora óta a Diósgyőrnek szurkoló labdarúgó mindenképpen a DVTK játékosaként szeretné folytatni a karrierjét, kérdés, hogy lesz-e erre lehetősége. Korábban már több alkalommal szóba került a neve az alapításának 110. évfordulóját idén ünneplő klubnál, azonban az élet eddig mindig közbe szólt. Most végre teljesülhet az álma. Ráadásul úgy hírlik, hogy Feczkó Tamás is alapemberként számítana rá. 


Korábban már jeleztük, hogy a Paks is szívesen a soraiban tudná a játékost. Kíváncsian várjuk, hogy a kövesdiek szem előtt tartják-e Molnár Gábor szempontjait, és elfogadják a DVTK kedvező ajánlatát, vagy kénytelen-kelletlen az atomvárosba kell költöznie? 

A kérdésre akár már a héten választ kaphatunk. Kíváncsian várjuk a folytatást.

Legfrissebb híreink