A futball egyik alapigazsága miatt jegelhették a magyar futballistát

Elutasították a kérését.

Forrás: sportingkc.com

Amerikában is szünetel a fociélet. A Sporting Kansas City magyar futballistája, Sallói Dániel szeretett volna hazatérni, de erre nem nyílt lehetősége. A futballista a Ripostnak elmondta, edzésprogramot kapott a klubjától.

"Jó lett volna a szülőkkel tölteni ezt az időszakot, de sajnos nem mehetek haza. A klub és a liga sem engedi az utazást. Minden napra kapunk edzésprogramot, amit otthon el kell végeznünk. Csapattársam, Baráth Botond szintén ebben a helyzetben van, ő sem tud hazamenni.

 

Olyan helyzetben vagyunk, amit egyikünk sem tapasztalt. Persze nemcsak mi, focisták vagyunk tehetetlenek, hanem mindenki más a világon" - nyilatkozta a Ripostnak Sallói, aki a szüleivel a mostani helyzetben naponta beszél. 

 

Az MLS mostani szezonjában a Sporting Kansas City két meccset játszott, a csapat két győzelemmel zárta az összecsapásokat. Sallói öröme mégsem lehet felhőtlen, hiszen egyik találkozón sem kapott lehetőséget. A játékos szerint a futball egyik alapigazságát követték az együttesénél. 

"A „győztes csapaton ne változtass” elv alapján mindkét meccsen ugyanaz a csapat játszott. Számomra kicsit pechesen indult a szezon, de talán ez a kihagyás pont jól jön nekem. Amúgy a jelenlegi helyzetben lényegtelen a foci, ezen most egyáltalán nem stresszelek" - hangsúlyozta a 23 éves játékos.

Létszámemelés: érvek mellette, érvek ellene - ELEMZÉS - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink