A Fradit másolja a Slavia, Rebrov távozhat, újítás a ZTE-nél

Jól kereshet a Fradi egykori edzője.

Forrás: fradi.hu

BAJNOKOK LIGÁJA

A Ferencváros otthonában szerda este 2-0-ra kikapott a Slavia, így a cseh gárda nehéz helyzetből várhatja a visszavágót, amit jövő héten rendeznek meg.

Az ulloi129.hu arról ír, hogy a prágaiak elhalasztják a hétvégi bajnokijukat, amelyen az Olomuc csapatával csaptak volna össze. A Slavia elnöke, Jaroslav Tvdrik nem köntörfalazott, szerinte a Slavia kedden az év meccsét fogja játszani, ezért kellett elnapolni a bajnokit.

Azt már lehetett tudni, hogy az FTC sem játszik hétvégén bajnokit. A zöld-fehérek a Vidi elleni rangadót majd szeptemberben fogják pótolni.

ZTE:

"Örömmel tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy megújult a hivatalos weboldalunk, a ztefc.hu - írja a ZTE közleménye.

Az eddiginél innovatívabb, látványosabb honlapot szerettünk volna kialakítani, mely szurkolóink számára könnyű elérést biztosít a szükséges információkhoz úgy mobilon, mint asztali számítógép használatakor.

Az aktuális híreken, eredményeken, tabellán és játékoskereten túl, már egyéni statisztikai adatok is felfedezhetők a kedvencek adatlapján. Az utóbbi időben már számos változtatást eszközöltünk az egyesület online felületein, bízunk benne, hogy ez a frissítés is elnyeri tetszéseteket.

Jó böngészést kívánunk!"

UKRAJNA

Hamarosan ismét csapatot válthat Szerhij Rebrov - erről a tsn.ua ír.

A Fradi egykori edzője a nyáron az Al Ain ajánlatára bólintott rá. Ám most a jelek szerint szövetségi kapitány lehet. A TSN a saját forrásaira hivatkozva arról számol be, hogy Rebrov veheti át Andrij Sevcsenko helyét az ukrán válogatottnál. Rebrov egyébként évente 2 millió eurót kereshetne ukrán kapitányként.

Новини України: Сергій Ребров може стати новим тренером збірної з футболу

 

A 47 esztendős szakember a Ferencvárossal három bajnoki címet szerzett. 

Legfrissebb híreink