A Fradiból igazolt a ZTE az Újpest elleni meccse előtt

Tavasszal még nem játszott a támadó.

Forrás:

Eddig 89 élvonalbeli mérkőzésen 6 gólt szerzett Bőle Lukács, az FTC támadója, aki 2016 nyarán lett az FTC játékosa.

Az ősszel csak 6 bajnoki mérkőzésen kapott bizonyítási lehetőséget Szerhij Rebrov vezetőedzőtől, 3-szor volt kezdő, összesen 292 percet töltött a pályán. Tavasszal viszont egyet sem.

Bőlével kapcsolatban az nb1.hu zalai forrásokból úgy értesült, hogy a támadó tavasszal mindenképpen a bennmaradásért küzdő ZTE csapatát erősíti majd.

Cikkünk megjelenésekor hivatalos bejelentés még nem történt az ügyben.

FRISSÍTVE: 18.43

Bőle Lukács: megerősítve! - NB1.hu

Délután egyedüliként jelezte az nb1.hu, hogy a Fradi játékosa Zalaegerszegre kerül. Íme, a két klub bejelentése: ZTE "Bőle Lukács fél év kölcsönbe érkezik Zalaegerszegre. A 2020-as téli átigazolási időszak utolsó napján minőségi erősítést jelentő középpályást igazolt klubunk: nyárig kölcsönvettük a Ferenváros 29 éves játékosát, Bőle Lukácsot.

 

FRISSÍTVE: 19.03

Távozik a Fradi grúz válogatott védője? - NB1.hu

Ferencváros 2019 januárjában lett a Ferencváros játékosa, a 13-szoros grúz válogatott játékos, Lasa Dvali. Dvali 15 NB I-es mérkőzésen játszott, középső védő létére 2 gólt is szerzett. Egyet tavaly februárban a Loki ellen, azon a mérkőzésen ollózta Zsóri Dániel a Puskás-díjas találatát. A másikat a Kövesd ellen szerezte április 13-án.

Legfrissebb híreink