A Fradi talán legnehezebb meccse jön, rangadó a Hidegkutiban -  ELŐZETES

Ismét kiesőjelölthöz megy a krízishelyzetben lévő Újpest.

Forrás: Mezőkövesd/Facebook

Azzal, hogy tegnap az FTC 1-0-ra legyőzte a MOL Fehérvár FC-t a Groupama Arénában, hatpontosra nőtt a zöld-fehérek előnye úgy, hogy két meccsel kevesebbet játszottak. A Fradi a következő fordulóban újabb nagy lépést tehet a bajnoki cím újbóli megszerzése felé, mert a harmadik Mezőkövesd vendége lesz. Ha Matyóföldön is győznek a zöld-fehérek vagy nem kapnak ki, akkor nehéz elképzelni, hogy olyan szériába kerüljenek, hogy sorozatban veszítik el a mérkőzéseket. Mert ez eddig sem volt jellemző rájuk!

A Vidi esélyes lesz a ZTE ellen, de nem lesz könnyű dolga, mert az Újpest legyőzése alkalmával nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is bizonyították a zalaiak, hogy valóban élvonalbeliek kívánnak maradni.

A Kisvárdának nyernie kellene a Diósgyőr ellen, ha nem akar bajba kerülni és ez az állítás igaz a Paksra is, a tolnaiak a Lokit fogadják.

Nebojsa Vignjevics, a lila-fehérek trénere elismerte a zalai vereség után, hogy krízishelyzet van Újpesten, pláne az lenne, ha a csapata a Kaposvártól is vereséget szenvedne.

A forduló egyik kiemelkedő párosítása a Honvéd és a Puskás Akadémia csatája lesz, senkinek nem kell ecsetelni, hogy miért...

A 22. forduló programja:
február 22., szombat:

Kisvárda Master Good-Diósgyőri VTK 17.00
Budapest Honvéd-Puskás Akadémia FC, Új Hidegkuti Nándor Stadion 17.00
Kaposvári Rákóczi FC-Újpest FC 17.00
MOL Fehérvár FC-ZTE FC 17.00
Paksi FC-Debreceni VSC 17.00
Mezőkövesd Zsóry FC-Ferencvárosi TC 19.30

Legfrissebb híreink