A Fradi-szurkolóknak is üzent a közönségkedvenc

Eldőlt a brazil futballista sorsa.

Forrás: FTC/Facebook

Csütörtökön már jeleztük, hogy a Ferencváros meghosszabbította Somália szerződését. A brazil futballista eddig két alkalommal (2016-ban és 2020-ban) nyerte meg a bajnokságot a zöld-fehér gárdával.

Fradi: hosszabbított a közönségkedvenc - reakciók, részletek - NB1.hu

 

A bejelentést követően a Fradi Média beszélgetett a rutinos labdarúgóval. Somália abban bízik, hogy újabb sikerekben lesz része az FTC tagjaként.

"Remek emlékeim vannak az elmúlt másfél évből, mióta visszatértem a klubhoz. Sok bajnoki mérkőzésen játszottam, emellett a BL-csoportkörben is lehetőségem volt pályára lépni. Boldog vagyok, hogy hasznára lehetek a csapatnak, és részese lehettem annak, hogy a Ferencváros 25 év után eljutott a BL-csoportkörbe. Szeretnénk hasonlóan eredményesen folytatni. Reményeink szerint már a következő idényben megismételhetjük a sikereket. Az első, hogy megnyerjük a bajnokságot, aztán újra be szeretnénk jutni a csoportkörbe.

 

A szurkolóinknak köszönjük, hogy továbbra is mellettünk állnak. Tudom, hogy ezek nehéz idők számukra is, hiszen nem lehetnek személyesen jelen a stadionban, de így is nagyon sok támogatást kapunk tőlük. Remélem, hogy hamarosan visszatérnek, és jelenlétükkel segíthetnek nekünk" - fogalmazott Somália.

 

A 32 éves játékos ebben az idényben eddig 19 bajnokin jutott szóhoz, a fellépéseit három góllal zárta.  

Legfrissebb híreink