A Fradi-szurkolók nagyon fontos kérése - képek

A zöld-fehér drukkerek is megszólaltak.

Forrás: FTC/Facebook

Sajnos Magyarországon is emelkedik a koronavírus fertőzöttek száma. A hétfői adatok szerint hazánkban 167 ember fertőzödött meg a betegséggel. Ebben a helyzetben a szakemberek azt kérik az állampolgároktól, hogy akik tehetik, maradjanak otthon. Sokan át is álltak az otthoni munkavégzésre, de például az egészségügyben dolgozóknak erre nincs lehetőségük. Az orvosoknak és az ápolóknak többek között az újpesti és a debreceni szurkolók is köszönetet mondtak már - ezekről az akciókról már az nb1.hu-n is olvashattak.

Üzentek az Újpest ultrái - kép - NB1.hu

 

A Ferencváros szimpatizánsai egy "Maradj otthon!" feliratú molinót készítettek, amelyet a főváros több pontján is kifeszítettek. A Green Monsters a Facebook oldalán számolt be az akcióról. A felirat többek között a Groupama Aréna környékén és a Hősök terén is feltűnt. 

Nyilván az FTC szurkolói is abban bíznak, hogy minél hamarabb folytatódhat a küzdelem az NB I-ben, de jelenleg a "koronavírus elleni meccset kell megnyerni". A zöld-fehér csapat jelenleg vezeti a táblázatot, előnye három pont a második helyen álló fehérváriakkal szemben. Azt hozzá kell tenni, hogy a MOL Fehérvár két meccsel többet játszott, mint az éllovas. 

Honlapunkon vasárnap este már beszámoltunk arról, hogy a nehéz időszakban a Szurkolók Magyarországért nevű csoport a Facebookon kérte az összefogást. A közleményükben rávilágítanak, hogy  klubhovatartozástól függetlenül összefognak Magyarországért. Bíznak benne, hogy valamivel jobbá tudják tenni a helyzetet, emellett segíteni akarnak a rászorulóknak. 

Összefogást hirdetnek a szurkolók Magyarországért - NB1.hu

 

A mostani helyzetben is bizonyítják a drukkerek, hogy rájuk bármikor lehet számítani. Le a kalappal előttük! 

Legfrissebb híreink