A Fradi Szalait, Husztit és Stiebert is megszerezné!

Budapest – Két játékosról az Eb után tárgyalhatnak, Huszti sorsa az Eintracht szereplésén is múlik.

Forrás: nso.hu

A bajnok és kupagyőztes Ferencváros felvette a kapcsolatot Szalai Ádámmal, Huszti Szabolccsal és Stieber Zoltánnal is – értesült az nso.hu.

 

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy az említett három futballista a következő szezonban biztosan a zöld-fehérek játékosa lesz, a konkrét tárgyalások csak ezután kezdődhetnek meg.

 

Szalai Ádám 2014 nyarán, hatmillió euróért érkezett a Hoffenheimhez a Schalkétól, 2018-ig köti szerződés a TSG-hez. Jelenleg a Hannoverben játszik kölcsönben, de forrásainktól megtudtuk, hogy a Fradi érdeklődik iránta.

 

Stieber Zoltán a Hamburg játékosa (2017 nyaráig szól a szerződése), de jelenleg kölcsönben a Nürnbergnél szerepel, esetleges érkezése már korábban is szóba került. A télen Thomas Doll vezetőedző is elismerte, hogy napirenden volt a szerződtetése.

 

Az említett két futballistával és klubjaikkal a nyári Európa-bajnokság után ülhetnek le egyeztetni a ferencvárosi vezetők. Tárgyalásról már csak amiatt sem beszélhetünk még, mert a játékosokat élő szerződés köti a klubjukhoz, így először a csapataikkal kellene megegyeznie a Fradinak.

 

Huszti Szabolccsal más a helyzet: mivel korábban lemondta a válogatottságot, így biztosan nem lesz ott a kontinenstornán, az ő értéke így nem változhat egy jó szerepléssel. Úgy tudják, az Eintracht Frankfurt légiósának megszerzésére csak akkor lesz esélye a Ferencvárosnak, ha csapata kiesik a Bundesligából.

 

Az Eintracht jelenleg a 15. a német élvonalban, egy ponttal előzi meg az osztályozós helyen lévő Werder Brement egy fordulóval a bajnokság vége előtt.

 

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Lech Poznantól távozó szélső, Lovrencsics Gergő is a Ferencváros célkeresztjébe került.

Legfrissebb híreink