A Fradi kivételes tehetséget igazolhat Ghánából

Budapest – Az FTC másodedzője, Asamoah Gyan „felfedezője”az afrikai országban járt.

Forrás:

Ghánában járt Ralf Zumdick, a Ferencváros labdarúgócsapatának másodedzője. A szakember és a klub célja elsősorban a saját nevelésű fiatal tehetségek kinevelése, de ha a szükség úgy hozza, akkor készek megszerezni a legígéretesebb külföldi játékosokat is.

 

A Macska becenévre hallgató szakember 2003-ban a ghánai válogatott szövetségi kapitányaként dolgozott és nagy szerepe volt abban, hogy a fekete csillagok kijutottak a németországi világbajnokságra. Az afrikai országban éppen ezért nagy népszerűségnek örvend, ahova azért is tér vissza örömmel, mert ismeri az ország labdarúgását és az ott működő rendszert, kapcsolatainak köszönhetően pedig ígéretes tehetségeket tud megszerezni, ha a Ferencvárosnak arra lenne szüksége – árulta el az Fradi TV-ben.

 

Nem titkolta, hogy mostani látogatásakor kinézett a zöld-fehéreknek egy kivételes tehetségű labdarúgót.Ha pedig ő mondja, akkor elhihetjük, hogy a szóban forgó labdarúgó valóban nagy jövő előtt áll, hiszen ő vetette be először a válogatottban Asamoah Gyant is.

Legfrissebb híreink