A Fradi jó ismerőse ellen is tesztelhet a Paks

Jó kis program vár az átalakuló tolnaiakra.

Forrás:

Bőven zajlik az élet Pakson is. Mint azt az nb1.hu az utolsó, őszi forduló után előrevetítette, megerősítették a posztján Osztermájer Gábor vezetőedzőt, de az is bejelentésre került már, hogy Remili Mohamedet, Fejes Andrást (a két játékos sorsát szintén előre jeleztük) és Simon Ádámot a klubvezetés a szakmai stábbal karöltve felmentette az edzések látogatása alól.

A paksiak igazolásokat is terveznek, erről, és sok más érdekességről az átigazolási szezonról szóló élő közvetítésünkben lehet a legtöbb információt megtalálni.

De visszatérve a Paksra: a tolnaiak bejelentették, hogy a január 8-án kezdődő, 10 napos törökországi edzőtábor során kikkel játszanak edzőmeccseket.

Élő közvetítés az átigazolásokról - újabb magyart igazolt a Fradi - NB1.hu

 

„Első ellenfelünk az FK Macva Sabac csapata lesz, a szerb gárda a Super LIga bajnoki tabella 16. helyén áll. Második ellenfelünk, az FC Botosani csapata, jelen pillanatban a román Liga I 7. helyén telel. Harmadik ellenfelünk, az RFK Ahmat Groznij, az orosz Premier League pontvadászat 12. pozíciójából várja a tavaszi folytatást. Végül, de nem utolsó sorban a PFK Ludogorec Razgrad pedig a bolgár First League éllovasa.

A leegyeztetett találkozók:   

január 11.: Paksi FC - FK Macva Sabac 
január 14.: Paksi FC - FC Botosani  
január 17.: Paksi FC - RFK Ahmat Groznij 
január 18.: Paksi FC - PFK Ludogorec Razgrad” - áll a paksiak közleményében.

Mint ismeretes, a Ludogorec ellen az FTC négyszer is találkozott nemzetközi kupaszereplése során. 

A BL-selejtezőben itthon 2-1-re, idegenben 3-2-re nyert a magyar bajnok, azaz 5-3-as összesítéssel jutott tovább, az El-csoportkörben  Budapesten 3-0-ra nyertek a bolgárok, az utolsó fordulóban 1-1 lett a végeredmény.

Ha a Fradi nyert volna utóbbi mérkőzésen, akkor a Rebrov-csapat és a nem a bolgárok jutottak volna tovább. És feltehetően akkor is, ha megadják azt a meg nem ítélt 11-est...

Legfrissebb híreink