A Fradi-játékos mozdulatán ámul a világ - videó

Rengetegen látták már a trükkjét.

Forrás: fradi.hu

A Ferencváros 2018 decemberében jelentette be Ihor Haratin leigazolását. A 25 éves ukrán játékos a Zorja együttesétől érkezett a zöld-fehérekhez. A labdarúgó az előző szezonban 1157 percet töltött a pályán az NB I-ben, fellépéseit két góllal zárta (a MOL Fehérvár és a Honvéd kapuját vette be). Haratin ebben az idényben 1721 minutumot kapott a bizonyításra az élvonalban, a mostani kiírásban még nem sikerült gólt szereznie.

A légióssal kapcsolatban néhány héttel ezelőtt olyan hírek láttak napvilágot, hogy felvetődött a honosítása. Végül eldőlt, hogy Haratin nem lesz magyar válogatott, hiszen ő az ukrán nemzeti együttesbe vágyik. 

Haratin az egyik edzésen bravúros mozdulatot mutatott be, amelyet meg is örökítettek. A középpályás a kapu mögött állva trükközött a labdával, majd azt a kapuba juttatta. Ezt a jelenetet megosztotta a 433 nevű oldal az Instagramon - számolt be az ulloi129.hu. A 433 profilon egyébként különböző, focival kapcsolatos videókat lehet megnézni. Cikkünk megjelenésekor több mint 3 millióan tekintették meg a felvételt. 

But can you do this ⁉️ @igor_kharatin

 

Haratin szerződése 2021-ben jár le a Fradinál, bár a zöld-fehéreknek van lehetőségük arra, hogy egy évvel meghosszabítsák a kontraktust. A labdarúgó értékét a Transfermarkt jelenleg 1,5 millió euróra becsüli. 

Sport365.hu - Törőcsik és a Mágikus Újpesti Dózsa

 

Legfrissebb híreink