A Fradi-csatár hibásnak érzi magát a gyenge szezon miatt

Budapest - Marko Djuricin a szezon végén távozik a zöld-fehérektől.

Forrás:

A Ferencváros labdarúgója, Marco Djuricin egy osztrák portálnak beszélt a helyzetéről. Elárulta, jó lehetőségnek tűnt, hogy a Fradiban szerepeljen  kölcsönben, ám a dolgok egészen máshogy alakultak. Hozzátette, a szezon végén távozik a zöld-fehérektől.
 

Teltházas visszavágóért hajt a Fradi ellen a Budafok - NB1.hu

Teltházast visszavágóért hajt a Fradi ellen a Budafok

Az őszi idényben jó teljesítményt nyújtott, és nyolc gólt termelt a kétszeres osztrák válogatott labdarúgó, ám tavasszal csupán két meccset játszott végig, november vége óta nem talált be a bajnokságban. 
 
„Nem játszom, ezért nem nevezhetjük jónak a tavaszt. Nem túl kielégítő a helyzetem, de ezért én vagyok a felelős. Előfordul persze, hogy nem kapsz lehetőséget, ilyenkor keményen kell dolgoznod, hogy ismét szóhoz juss. Tavasszal nem megy jól, igaz, ebben szerepe van annak, hogy a bal szélen szerepeltettek, ami nem igazán fekszik nekem. Az ősszel csatárként jobban teljesítettem, akkor a gólok is jöttek. A mostani helyzeten az sem segít, hogy a csapatnak sem megy, nagy káosz a szezonunk" - olvasható Djuricin nyilatkozata az nso.hu-n.
 

Rossz parkoltatásért és a bíró megrúgásáért is büntetett az MLSZ - NB1.hu

Ismét büntetett az MLSZ

A csatárt a Sturm Graz, valamint a Rapid Wien csapataival is összeboronálták, érdekesség, hogy a Rapid mestere Goran Djuricin, aki Marco édesapja. A 24 éves labdarúgó nem zárta ki, hogy a Rapidhoz igazoljon. Djuricin játékjogát jelenleg a Salzburg birtokolja.

Legfrissebb híreink