A fővárosban folytatnák menetelésüket a fehérváriak - előzetes

A Honvédnál Vadócz visszatérése a legfontosabb hír.

Forrás:

Öt fordulót követően csupán a MOL Fehérvár büszkélkedhet makulátlan mérleggel az NB I-ben. Marko Nikolics csapata a menetelést a Budapest Honvéd ellen folytathatja. A kispestiek eddig csak egyszer győztek, emellett négyszer vesztesen hagyták el a játékteret a fővárosiak.

Boban Nikolov a válogatott szünet alatt pozitív élményekkel gazdagodott. Az észak-macedón játékos szerint nem szabad lebecsülni a Honvédot.

"Jó eredményeket értünk el a válogatottal. Előbb döntetlent játszottunk Izraelben, majd Lettországban begyűjtöttük mind a három pontot, így teljes mértékben pozitív érzésekkel tértem vissza a Vidihez. Ugyanakkor ezt most már le kell zárnom magamban, hiszen újra következik a bajnokság, a hétvégi fordulóra kell fókuszálnom. Folytatnunk kell a jó sorozatot, amellyel elkezdtük a pontvadászatot.

Nehéz mérkőzés következik a Honvéd ellen, de ha olyan szinten játszunk, amilyenen korábban is, akkor győzni fogunk. Másfél éve, amióta én a Vidinél vagyok, mind a hatszor nyertünk ellenük. Ez, és az első öt forduló önbizalmat kölcsönöz nekünk, de ugyanakkor fontos, hogy továbbra is két lábbal a földön maradjunk" - fogalmazott Nikolov.

 

A kispestieknél a legnagyobb hírt Vadócz Krisztián visszatérése jelentette a napokban. A rutinos játékossal egyéves szerződést kötött a vezetőség. 

A két gárda egyik legemlékezetesebb meccsét 2017 májusában rendezték, ekkor a Honvéd 1-0-ra nyert Eppel góljával, és megszerezte a bajnoki címet.

Legfrissebb híreink