A forduló nézőszámai: telt ház volt a Mezőkövesd-Fradin

A rangadó vonzotta a legtöbb drukkert.

Forrás:

A 22. fordulót is kipipálták az NB I-ben szereplő együttesek. A játéknap legnagyobb rangadóját a harmadik Mezőkövesd és a listavezető Ferencváros játszotta. A Kövesd nem kis meglepetést okozott szombat este, hiszen Kuttor Attila együttese már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát. A meglepetéscsapat újabb bravúrját 4140 drukker látta a helyszínen, ami telt házat jelent. 

A hétvége második legmagasabb nézőszámát Kisvárdán jegyezhették fel, ahol Bódog Tamás jelenlegi gárdája 2-2-es döntetlent játszott a kisvárdai mester excsapatával, vagyis a Diósgyőrrel. A harmadik pozícióért "nagy harc ment" a MOL Fehérvár-ZTE és a Budapest Honvéd-Puskás Akadémia meccs között, végül előbbi lett a befutó 2395 szimpatizánssal, a Hidegkuti Stadionban 2283-an foglaltak helyet.

Petrjak 3, Lanzafame 2, Böde ellenálhatatlan volt - eredmények, tabella - NB1.hu

A 22. fordulóval folytatódott a küzdelem az NB I-ben. A Paksba visszatért az eltiltását letöltő Böde Dániel. A rutinos futballista nem is tétlenkedett, egy emlékezetes gólt szerzett a Loki ellen. Böde a felezővonal közeléből lódult meg, a debreceni futballisták pedig nem tudták feltartóztatni.

Az Újpest nagyon fontos győzelmet aratott a Kaposvár otthonában, a lila-fehérek az 1-0-s sikerüket 1096 drukker előtt aratták. A Paks az eltiltásából visszatérő Böde találatának is köszönhetően a Lokit fektette két vállra. A Tolna megyei létesítményben 1200-an láthatták a hat találatot hozó ütközetet.

A forduló nézőszámai:

Mezőkövesd-FTC 4140 néző
Paksi FC-Debreceni VSC 1200 néző
Budapest Honvéd FC-Puskás Akadémia FC 2283 néző
Kisvárda Master Good-Diósgyőri VTK 2512 néző
Kaposvári Rákóczi FC-Újpest FC 1096 néző
MOL Fehérvár FC - Zalaegerszegi TE FC 2395 néző

Átlag: 2271 néző.

Megjegyzés: a nézőszámoknál az MTI tudósításaira támaszkodtunk.

Legfrissebb híreink