A forduló meccse után előzték meg a DVTK-t a paksiak

Paks - Fordulatos találkozó volt.

Forrás: paksifc.hu

 

A Paks hazai pályán a 91. percben szerzett bombagólnak köszönhetően 2-1-re legyőzte a Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga idei első, 20. fordulójában, szombaton.

 

OTP Bank Liga, 20. forduló:

Paksi FC-Diósgyőri VTK 2-1 (1-0) 

Paks, 852 néző, v.: Solymosi

gólszerzők: Szakály D. (24.), Haraszti (91.), illetve Szarka (60.)

sárga lap: Szarka (47.), Busai (59.), Lipták (62.), Ugrai (73.)

Paksi FC: Verpecz - Vági, Gévay, Lenzsér, Szabó J. - Simon Á. (Kecskés, 45.) - Haraszti, Papp K., Bertus, Szakály D. - Hahn (Hajdú, 81.)

Diósgyőri VTK: Antal - Brkovic, Lipták, Karan, Tamás M. - Sesztakov, Busai, Kocsis G. (Hasani, a szünetben), Ugrai - Joannidisz (Szarka, a szünetben), Bacsa (Makrai, 77.)

 

A találkozó Palotai Károly és Lázár Bence emlékére gyászszünettel kezdődött. Az első félidőben a kapuk nem igazán forogtak veszélyben, ugyanakkor a Paks gyakorlatilag egyetlen valamire való lehetőségét gólra váltotta. A szünetben Bódog Tamás, a diósgyőriek vezetőedzője kettős cserével próbálta frissíteni csapatát, s ennek meg is lett az eredménye: éppen az egyik csere, Szarka Ákos szerzett gólt. Érezhetően megélénkült a találkozó, a 75. percben a Paks szerezhetett volna újra vezetést, de az első gólt szerző Szakály Dénes nagy helyzetben rosszul cselezett. A hajrában a Paks mozgósított nagyobb erőket a győzelem érdekében, s Haraszti Zsolt 91. percben szerzett bombagólja révén begyűjtötte a három pontot.

 

Tabella a linkre kattintva érhető el.

 

Élő közvetítés és a gólok története a 20. forduló mérkőzéseiről - NB1.hu

Élő közvetítés a 20. forduló meccseiről

Legfrissebb híreink