A Ferencváros is elvinné a kieső spanyol támadóját?

Békéscsaba- Mennyire akarják majd szétszedni az élvonalbeliek a Csabát?

Forrás: Magyar Nemzet

Szombaton dőlt el, hogy a Békéscsaba a következő bajnokságban az NB II-ben szerepel. Ahogyan az lenni szokott, egyből beindultak a találgatások, hogy akkor most mennyire szedik szét majd a riválisok a viharsarkiakat. Mert a Békéscsaba a tavasszal bebizonyított, helye lenne az élvonalban, ám az ősszel összeszedett hátrányát már képtelen volt ledolgozni.

 

A csabaiknál több jó játékos is szerepel, de a legtöbben a spanyol csatár, Ezequiel Calvente iránt érdeklődnek. A támadó 26 meccsen 3 gólt szerzett, és bár utóbbi adat nem feltétlenül világverő, akik látták többször is játszani, azok pontosan tudják, miért vetődött fel a neve szinte az összes élvonalbeli klubnál.

 

Calvente gyors, mozgékony, mindkét szélen remekel, nagyszerűen tud irányítani és a kaput is érzi. Nem csoda, hogy információink szerint, már a Ferencvárosnál is értekeztek róla a vezetők.

 

A játékos két évre szóló szerződést írt alá tavaly nyáron Békéscsabán, így elméletileg fizetni kellene érte, a kérdés csak az, van-e bármiféle záradék a kontraktusban, amely kiesés esetén léphet életbe.

Legfrissebb híreink