A Fehérvár és a Kisvárda is javítana - ELŐZETES

Dajka bebizonyítaná, hogy igenis jó csapata van.

Forrás: Kisvárda

Az idei év zárásaként Kisvárdára látogat a Fehérvár.

A Kisvárda jelenleg a hetedik helyet birtokolja a bajnokságban, 20 pont szerepel a neve mellett. Az előző fordulóban az Újpest vendégeként szenvedtek vereséget, most ezt a hibát javítanák ki. Egy győzelemmel és egy jó tavasszal, akár még a dobogóért is harcban lehetnek.

Dajka László ezt mondta el a meccs előtt:

„Biztos vagyok benne, hogy egy nagyon harapós Fehérvárral találjuk majd magunkat szemben. Feltérképeztük őket, és látszik, hogy nincsenek túl jó passzban, nem futballoznak ellenállhatatlanul az utóbbi hetekben. Az is igaz, nekünk kell olyan erényeket csillogtatni, amivel be tudjuk bizonyítani, hogy igenis jó csapat vagyunk, és ezzel párhuzamosan jó eredménnyel tudjuk zárni az évet.”

A Fehérvár legutóbb a gyengélkedő Paks ellen kapott ki hazai pályán, így most mindenképpen nyerniük kell, ha nem akarnak lemaradni a Ferencvárostól. Jelenleg a második helyet foglalják el a tabellán, 29 pontosak. Carillo mester irányításával biztosan az utolsó erejükig harcolni fognak a bajnoki címért.

Funsho Bamgboye a vidi támadója így nyilatkozott:

,,Nem készültünk különlegesen a szombati mérkőzésre, de mint mindig, most is a három pont megszerzése az elvárás. Számomra nem az a legfontosabb, hogy a győzelmet az én segítségemmel szerezzük meg, a lényeg, hogy nyerjünk. Természetesen ha lehetőséget kapok, bizonyítani fogok, ezt megígérhetem. A futballban mindig benne van, hogy elveszít egy-egy meccset a csapat, de mivel mi az elmúlt időszakban már szenvedtünk vereséget, több hiba már nem fér bele. A Paks elleni összecsapás mögöttünk van, most a Kisvárdára kell koncentrálnunk. Igaz, hogy ez 2019 utolsó találkozója a számunkra, de fáradtak sosem lehetünk, hiszen ez a munkánk. A munkát pedig először el kell végezni, meg kell nyerni a meccset és csak azután gondolhatunk a pihenésre!"

Legfrissebb híreink