A DVTK edzőjének nagyon nem tetszik a zárt kapu

Budapest – Belenyúlnak az esélyegyenlőségbe!

Forrás:

A futball halála, a bunda mellett az, ha konganak a lelátók, ha olyan a hangulat a létesítményben, mintha chilleznénk egy lidérceset egy rideg, hideg, sötét, élettelen kriptában. Ezt az állapotot kell beszorozni jó sokkal ahhoz, hogy megtudjuk, milyen az, ha zárt kapus meccset kell rendezni.

 

Egész egyszerűen nem lehet jó, mert halott a hangulata.

 

Rájött erre már az UEFA is (előre lehetet tudni, csak el kellett volna képzelni…), ezért az európai szövetség a Honvéd-Beér Seva és a Partizan-Videoton mérkőzésre is engedett be az ártatlan (!) csapat drukkerei közül a stadionba. De mint jeleztük, a világ egyik, ha nem ténylegesen a legjobb szövetsége, a német is rájött, hogy nem jó a stadionbezárás, ezért együttműködést kezdeményeznek az ultrákkal.

 

Akárki, akármit állít, az igazság az, hogy a német fanatikusok kemények, és nem ismernek irgalmat, ha arról van szó.

 

A tegnapi, Újpest-DVTK (1-1) mérkőzés után Bódog Tamás, a miskolciak trénere egy másik problémára is felhívta a figyelmet.

 

„Igen. A mi szurkolóink semmit nem csináltak, mégis megbüntették őket. Ha ez a stadion kéthetente be lesz tiltva, akkor belenyúlnak az esélyegyenlőség elvébe. Hiszen ha az Újpest otthon mindig zárt kapus meccset játszik, akkor reagálni tud erre a helyzetre, mert megszokja. Nekünk ez egy vadiúj történet volt, és ez igaz lesz a többi csapatra is. Ez nem biztos, hogy fair” – mondta Bódog.

Zárt kapu: ismét ott vannak az újpesti ultrák - kép - NB1.hu

Zárt kapu: ismét ott vannak az Újpesti ultrák - kép

Legfrissebb híreink