A Diósgyőr felkészülési mérkőzésén a végjátékban jött a "dráma"

Négy gólt hozott a találkozó.

Forrás:

Diósgyőri  VTK - Budafoki MTE 2-2 (1-1)
Miskolc, DVTK Stadion, 600 néző. Játékvezető: Nagy Róbert (Kátai Tamás, dr. Varga Zsolt).
DVTK:
Danilović - Shestakov, Brković, Tamás M., Vági - Adukor, Szabó B. - Hasani, Zsolnai, Juhar - Prosser. Vezetőedző: Fernando Fernández.
BMTE: Kovács Z. - Opavszky, Króner, Romić, Kirják - Filkor, Oláh B. - Kovács D., Kulcsár K., Szabó M. - Horváth R. Vezető edző: Csizmadia Csaba.
Csere: Kirják helyett Gohér a 68., Horváth R. helyett Vaszkó a 73., Shestakov helyett Orosz D., Vági helyett Orosz M., Adukor helyett Szűcs K. és Juhar helyett Tóth Bo. mind a 79. percben.
Gólszerző: Hasani (1-0) a 28., Szabó M. (1-1) a 35., Prosser (2-1) a 72., Filkor (2-2) 90+2. percben.

A DVTK is lejátszotta a bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési meccsét, Fernando Fernandez tanítványai a Budafokot látták vendégül. Az első gólt Hasani szerezte a 28. percben, de hét minutummal később már 1-1 állt az eredményjelzőn, hiszen Szabó is beköszönt.

A második játékrészben Prosser révén újra a diósgyőriek kerültek lépéselőnybe, de a hajrában Filkor villant, így 2-2-es döntetlennel zárult a találkozó.

A gólok története:

28. perc: Shestakov iramodott meg a jobb oldalon, de ezúttal nem adott középre, hanem okosan bepasszolta a közel álló Florent Hasaninak, aki befelé fordult, és 24 méterről nagy bombát eresztett meg. A lefelé vágódó labda meglepte Kovácsot, akinek a hóna alatt talált utat a hálóba, 1-0 

35. perc: Jobb oldali oldalszabadrúgás után a hosszú oldalon lecsorgó labdára Szabó Máté eszmélt leghamarabb, és éles szögből a rövid alsó sarokba lőtt, 1-1

72. perc: Tamás bedobása után Prosser Dániel húzott balról befelé, majd még balról, de már nem éles szögből, az alapvonaltól 7 méterre lőtt, a labda Kovács lába között talált utat a hálóba 2-1 

90+2. perc: Vendég szöglet jobbról, Vaszkó beadását Filkor Attila belsőzte közelről kapásból a hálóba, 2-2
 

Legfrissebb híreink