A Chelsea is tesztelte a Honvéd tehetségét

Már az első napján gólt fejelt a londoni kékeknél.

Forrás: honvedfc.hu

Temesvári Attila, a Budapest Honvéd tehetséges hátvédje korábban elhagyta csapata törökországi edzőtáborát, mivel az angol Fulham hívta, ahol edzéseken, illetve egy felkészülési mérkőzésen vett részt, melyen olyan jól teljesített, hogy a Chelsea is kipróbálta, sőt, figyelemmel kíséri tavaszát.
 
- Fantasztikus élmény volt az egész – kezdte lelkesen mesélni kalandját Temesvári Attila a Honvéd hivatalos oldalának. – A Fulham U23-as együttesénél kezdtem, ott három edzésen és egy edzőmeccsen vettem részt, és azt a visszajelzést kaptam, hogy maximálisan elégedettek voltak a teljesítményemmel. Az egyik gyakorlás után megkeresett minket a Chelsea, hogy látták a rólam készült videót, ismerik a paramétereimet, és szívesen megnéznének élőben is. Múlt pénteken érkeztem a Chelsea-hez, rögtön az első napon felkészülési mérkőzést játszott az U23-as csapat a QPR hasonló korosztályú gárdájával, az ötödik percben gólt fejeltem és végigjátszottam a találkozót. Hétfőn, kedden további edzéseken, illetve felméréseken vettem részt, szerdán pedig egy egymás közötti edzőmérkőzés várt még rám, de ott is meccsszerelésben voltunk, s vérre ment a játék. A Chelsea-nél is dicsértek, abszolút elégedettek voltak velem, és azzal búcsúztunk, hogy figyelni fognak tavasszal, próbáljak bekerülni a felnőtt csapatba, aztán majd nyáron folytatjuk az egyeztetéseket.
 
Temesvári Attila hozzátette, a Chelsea–QPR mérkőzés után az ellenfél is bejelentkezett, így tavasszal ők is figyelik a fiatal védőt, viszont egyúttal hangsúlyozta, most már a Honvéd a fontos, és a sikeres tavaszra szeretne koncentrálni. 
 
- Amióta az eszemet tudom, az a célom, hogy bemutatkozhassak az NB I-ben, és most már ezzel az élménnyel a tarsolyomban teszek majd meg mindent ezért. – mondta.
 
Kiemelte, jó teljesítményében nagy szerepe van annak, hogy már a felnőttekkel edz, hiszen az angliai 18-19 évesek hasonló tempóban játszanak.

Legfrissebb híreink