A Bursaspor és a Schalke megegyezett Dzsudzsákról – sajtóhír

Gelsenkirchen – Ali Ay klubelnök jelen állás szerint beéri négymillió euróval.

Forrás: fussballtransfers.com

A török sajtóban bombaként robbant a hír, miszerint a Bursaspor és a Schalke megegyezett Dzsudzsák Balázsról, aki hamarosan Gelsenkirchenbe teheti át a székhelyét.

 

A török tribundergi.com értesülése szerint, bár Ali Ay klubelnök korábban 10 millió euró körüli átigazolási összegben reménykedett a magyar szélsőért, ennél jóval kevesebbel is beérte, és négymillió euró összegért megszületett az elvi megállapodás a felek között.

 

A lap úgy tudja, hogy a német Schalke képviselői a jövő héten újra találkoznak a Bursaspor vezetőivel, hogy befejezzék a tárgyalásokat Dzsudzsák Balázs átigazolásával kapcsolatban.

 

Mint arról az átigazolási rovatunkban beszámoltunk, a Bursaspor tartozik a magyar válogatott csapatkapitányának, akinek július 14-ig 1.4 millió eurót kell kifizetnie, de a klub elnöke szerint ezzel nem lesz gond. Dzsudzsákért spanyol és német klubok mellett immár amerikai érdeklődő is van, ám jelen állás szerint ez már lényegét veszítette, mivel a szélső a Bundesligában folytathatja a pályafutását. 

Legfrissebb híreink