A Bursaspor elnöke megegyezett Dzsudzsák áráról

Bursa – 2.5 plusz 1 millió euróról szól a fáma, de arab klubról beszélünk.

Forrás:

A török Milliyet értesülése szerint a Bursaspor elnöke, Ali Ay megegyezett a Dzsudzsák Balázs után érdeklődő arab klubbal a magyar labdarúgó vételáráról.

 

Ezek szerint a törökök 2.5 millió eurót kapnának a szerződés megkötésekor, míg bizonyos feltételek teljesülése esetén további egymillió eurót utalna át a vevő – számolt be az nso.hu.

 

A Bursaspor vezetői tegnap a magyar légiósról beszéltek, és ismét megállapítást nyert, hogy fizetése túlságosan megterheli az anyagi nehézséggel küzdő klub kasszáját. Ez erősen kihat arra, hogy értékesítsék őt a nyári átigazolási piacon. Állítólag most be is futott az értékelhető ajánlat, ezért csütörtökre az ausztriai edzőtáborba várják Dzsudzsák menedzserét.

 

A magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs már a társakkal edz a török Bursaspornál.

 

Mint arról beszámoltunk, Dzsudzsák Balázst szerződtetné a görög rekordbajnok Olympiakosz Pireusz. A magyar válogatott szélső menedzsere, Vörösbaranyi József elmondta, nem Dzsudzsákon múlik, hogy a görög rekordbajnoknál folytassa pályafutását. 

 

Ahogy azt már jeleztük, az arab emírségekbeli al-Ain 4 millió eurós ajánlatot tett a Bursaspornak, azonban Dzsudzsák Balázs visszautasította az ajánlatot és az évi 2,5 millió eurós fizetést, ugyanis Európában képzeli el a jövőjét.

 

Legfrissebb híreink