A BL meglepetéscsapata is szerződtetné Szalai Attilát?

Több országból lehet ajánlata.

Forrás: Fenerbahce/Facebook

A fanatik.com.tr szerint a török élvonalban szereplő Fenerbahce a nyári átigazolási szezon során egy gólerős csatárt akar igazolni. A cikkből kiderül, hogy több kiszemeltje is lehet a Fenernek, többek között Edin Dzeko, Haris Seferovic vagy Gabriel Barbosa megszerzése is cél lehet.

A Fanatik azt is jelezte, hogy ilyen szintű csatár szerződtetése nem olcsó mulatság. A vezetők az átigazolási díjat többek között Szalai Attila eladásából fedezhetik. A magyar válogatott védő állítólag a BL-ben remeklő Villarreal érdeklődését is felkelthette (a spanyol csapat az elődöntőig jutott a legrangosabb európai sorozatban idén). A Villarreal mellett az Everton, a Lyon és a Napoli szintén opció lehet Szalainak.

Fenerbahçede büyük transfer operasyonu! Edin Dzeko

 

A Fanatik úgy tudja, hogy a Fener 20 millió euróért adná el Szalait. A 24 éves védő értékét a Transfermarkt 13,5 millió euróra becsüli. Szalai szerződése 2025 nyarán jár le mostani csapatánál.

A 23-szoros magyar válogatott labdarúgó a mostani idényben 42 tétmeccsen jutott szóhoz a klubjában, a fellépésein egy gólt szerzett, emellett két gólpasszt osztott ki.

FRISSÍTÉS:

17.05:

Legfrissebb híreink