A Bayer Leverkusenből érkezhet dél-korei támadó a Fradihoz

Budapest - A többszörös utánpótlás válogatott játékos kedden landolhat Magyarországon.

Forrás: AFP

Sajtóhírek szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros kölcsönveszi Rju Szung Vut, a német élvonalbeli Bayer Leverkusen 22 éves dél-koreai játékosát.

 

Rju Szung Vu hamarosan csatlakozik a Ferencvároshoz kölcsönben – számolt be róla a dél-koreai futballra szakosodott Korea Football News.

 

A hírek szerint a korosztályos válogatott Rju kedden érkezhet Magyarországra, a Ferencváros még egyeztet a Leverkusennel arról, hogy kölcsönbe vagy végleg kerüljön a támadó az Üllői útra. A 22 éves labdarúgó Thomas Doll németországi kapcsolatainak köszönhetően került képbe a Fradinál, és jöhet Budapestre – írja az nso.hu.

 

A támadó középpályás 2014 óta a Bayer Leverkusen igazolt játékosa. A 2013–2014-es idényben két Bundesliga-mérkőzésen összesen 11 percet játszott. Az ezt követő szezont az Eintracht Braunschweigben töltötte, tizenhat másodosztályú bajnokin négyszer talált be. A 2015–2016-os kiírásban a Leverkusenben nem kapott lehetőséget, tavasszal az Armina Bielefeld színeiben tíz Bundesliga 2.-es találkozón egyszer sem volt eredményes.

Legfrissebb híreink