A Barcelonát másolta a Honvéd a rangadón - videó

Csodagóllal szerezték meg a három pontot a kispestiek.

Forrás:

Az nb1.hu-n is olvashattak arról, hogy a Honvéd 2-1-re legyőzte a Puskás Akadémiát az NB I 11. fordulójának a nyitómeccsén. A mérkőzésen a kispestiek szerezték meg a vezetést Lanzafame góljával, de a felcsútiak Gyurcsó szerencsés fejesével egyenlítettek az első félidő derekán. Az összecsapást végül Gazdag Dániel döntötte el a 72. percben. 

A bajnoki utolsó találat csodaszép volt. A bal oldalon meglóduló Gazdag játszott össze Moutarival, majd a labda Gazdagtól Vadóczhoz került, aki ismét a 23 esztendős futballistát hozta játékba. Gazdag a gólja előtt sarokkal tette maga elé a labdát, majd az ötös közeléből vette be Hegedüs kapuját. Szavak helyett jöjjön most a varázslatos találatról készülő videó:

A Honvéd saját nevelésű játékosának Sannino új posztot talált ki, de ezen a helyen sem jön zavarba a válogatott labdarúgó. 

A kispestiek tehát olyan gólt szereztek, amilyennel például a Barcelona szokta szórakoztatni a drukkereit. A fővárosi együttes lendületben van, hiszen az előző négy NB I-es ütközetén 10 pontot szerzett. 

Puskás Akadémia-Honvéd: igazuk lett az edzőknek - videók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink