A Barcelona és Mourinho miatt kerülhetnek nehéz helyzetbe Gulácsiék

Komoly csapás érheti a Lipcsét.

Forrás: RB Leipzig/Facebook

Szigetországi sajtóhírek szerint a Barcelona szerződtetné Tanguy Ndombélét, a Tottenham futballistáját. A 23 esztendős futballista értékét a Transfermarkt 45 millió euróra saccolja. Amennyiben a katalánok valóban lecsapnak a 6-szoros francia válogatott középpályásra, a londoniaknak megfelelő módon kell "betömniük a lyukat".

A The Sun arról ír, hogy Mourinho a Gulácsit, Willi Orbánt és Szoboszlait foglalkoztató Leipzig kulcsemberével, Marcel Sabitzerrel pótolná a gall játékost. Az osztrák Sabitzer 2014 óta erősíti a német gárdát, közelít a 200 fellépés felé a lipcsei csapatban. 

Spurs chasing Sabitzer transfer from RB Leipzig with Barca readying Ndombele bid

 

Sabitzer az előző idényben a Tottenham elleni BL-nyolcaddöntő során főleg a második találkozón nyújtott remek teljesítményt, a duplájának köszönhetően felkeltette Mourinho érdeklődését. A németek egyébként 4-0-s összesítéssel búcsúztatták a londoniakat. 

Sabitzer főleg a középpálya centrumában érzi magát otthonosan, de ha a helyzet úgy kívánja, a jobb oldalon is bevethető. A játékos a mostani idényben 15 tétmeccsen jutott szóhoz klubjában, statisztikai lapján három-három gól és gólpassz szerepel. A Transfermarkt 35 millió euróra taksálja Sabitzer értékét. 

Legfrissebb híreink