A bajnokság folytatása – állásfoglalást kértek az NB I-es bizottságtól

Sallói István részleteket árult el.

Forrás:

Már jeleztük, hogy a Zalaegerszegen is lesz sajnálatos gazdasági recesszió a koronavírus-járvány miatt, ám a zaol.hu más témakörben is megkérdezte a ZTE klubigazgatóját.

Sallói István is elismerte: jelenleg a legnagyobb gond – nem csak idehaza, de a világon mindenütt – hogy a félbeszakított bajnokságokkal mit tegyenek. Töröljék és a mostani szereplőkkel újraindítsák, vagy befejezettnek tekintsék a mostani állás szerint. Ezek a zalai sportigazgató szerint is újabb kérdéseket vetnek fel és tele lennének igazságtalanságokkal. 

ZTE: már lépett egy szponzor, lesznek további fejlemények is - NB1.hu

 

Sallói István a múlt héten azt mondta lapunknak: egyeztetést kezdeményeztek az NB I-es bizottságnál a folytatás lehetséges verzióiról. Hogy áll a párbeszéd? – kérdezte most tőle a megyei portál.

– Vannak, akik azt az álláspontot képviselik, hogy egyelőre nincs miről beszélni, pedig beszélni kellene a lehetséges forgatókönyvekről – válaszolta Sallói István. – Akkor is, ha az UEFA vagy a FIFA hozza meg a végső döntést, illetve akkor is, ha a nemzeti szövetségek hatáskörébe utalja a megoldását. Hasznosabb lenne felkészülni előre a várható helyzetekre.

Legfrissebb híreink