A 9. emeletről zuhant ki a volt NB I-es focista

Semmi nem utalt arra, hogy baja eshetne.

Forrás:

Tegnap sajnos jeleznünk kellett a Békéscsaba szomorú bejelentését, mely szerint életét vesztette Udvari Szabolcs, aki 94 NB I-es mérkőzésen lépett pályára a pályafutása alatt, játszott a Szegedben, a Honvédban és a Békéscsabában is.

A Blikk azóta utánajárt, mi okozhatta a fájdalmas tragédiát. A lap azt írja, Udvari kizuhant egy szegedi lakóház 9. emeletéről.

"Idegenkezűség nem merült fel. A szombat délelőtt történt baleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgáljuk" – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányságtól.

„A visszavonulása után a vendéglátásban elhelyezkedő Udvari közösségi média-felületeit a tragédia óta ellepték az együttérző üzenetek. A védő házas volt, s egy fiúgyermeket hagyott hátra.

„Nyugodj békében, Szabikám” – írta Balog Zsolt , a Vasas és a Békéscsaba volt védője, akihez több korábbi játékostárs csatlakozott. Az üzenetekből kiderült, sokan még pénteken is összefutottak vele, olyan volt, mint máskor, semmi sem utalt arra, hogy baja eshetne” - írta a Blikk.

Legfrissebb híreink