A 31. forduló nézőszámai: sokan tértek vissza a lelátókra

Természetesen a Derbin voltak a legtöbben.

Forrás: Farkas Zsolt/nb1.hu

A Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtökön adott ki egy közleményt, amelyből kiderült, hogy visszavonja a hazai futballmérkőzésekre vonatkozó korlátozásokat, biztonsági intézkedéseket, melyeket a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében hozott. 

Koronavírus: döntött az MLSZ a szurkolók visszatéréséről - RÉSZLETEK - NB1.hu

 

A bejelentésnek köszönhetően például visszatért a Fradi Tábor is, a zöld-fehér híveket Szerhij Rebrov csapata az Újpest legyőzésével lepte meg. A Derbit közel 16000 szurkoló látta a Groupama Arénában. Zalaegerszegen is ünnepelhettek a drukkerek, hiszen a ZTE a Honvéd legyőzésével kivívta a bennmaradást. A kék-fehérek stadionjába 4745 néző látogatott ki. Nagyon fontos győzelmet aratott a Loki a DVTK ellen vasárnap este,  a cívisvárosiak 4-0-s sikerét 4650 néző figyelte a Nagyerdei Stadionban. 

A Mezőkövesd bravúros módon fektette két vállra a MOL Fehérvárt, ezt a meccset 1978 ember választotta hétvégi szórakozás gyanánt. A Kaposvár - egy ideig - az utolsó hazai meccsét játszotta az élvonalban. A Rákóczi búcsújára 995 szimpatizáns váltott jegyet. A Puskás Akadémia-Paks mérkőzésen 800-an láthatták a felcsútiak diadalát. 

A forduló nézőszámai:  

ZTE-Honvéd: 4745 néző
Mezőkövesd-MOL Fehérvár 1978 néző
Fradi-Újpest 15727 néző
DVSC-DVTK 4650 néző
Kaposvár-Kisvárda 995 néző
Puskás Akadémia-Paks 800 néző

Átlag: 4815 néző

Megjegyzés: A nézőszámoknál az MTI és a klubhonlapok tudósításaira támaszkodtunk. 

Legfrissebb híreink