A 100 éves fradista szerint Böde méltó utódja Albertnek

Budapest – A klub dedikált sállal köszöntötte a szülinapos Árpi bácsit.

Forrás: fradi.hu

Kevesen szurkolnak hosszabb ideje a Fradinak, mint Árpád bácsi.

 

Az elmúlt héten Árpád bácsi unokája azzal kereste meg a IX. kerületi klubot, hogy segítsen neki, hogy Fradi-szurkoló nagypapáját 100. születésnapjára felejthetetlen ajándékkal lephesse meg. A meglepetés egy Fradi-sál volt, amelyet dedikálva szeretett volna átadni neki.

 

A Ferencváros játékosai természetesen nagy örömmel teljesítették a kívánságot, a teljes csapat aláírta az ereklyét, valamint a 29. bajnoki címre készített könyvet is – írja a fradi.hu

 

A Ferencváros is kapott egy képet a mosolygó Árpád bácsiról 100. születésnapján, valamint néhány sort, amely minden fradistának példát mutat klubszeretetből és hűségből.

 

– Közel egy évszázada vagyok Fradi-szurkoló, mintha tegnap lett volna, úgy emlékszem a 48/49-es bajnokságra: a Budai, Kocsis, Deák, Mészáros, Czibor csatársorra. Felejthetetlen az Albert-korszak is, és ezeknek a játékosoknak méltó utódjai az ez évben bajnokságot nyert csapat tagjai, Böde Dani, Gera Zoli és a többiek. Nekünk, Fradi-szurkolóknak, a csapat akkor is az aranylábúak csapata, ha - annak ellenére, hogy mindig, mindent megtesznek a győzelem érdekében - a siker mégis elmarad. Köszönöm, hogy megszerezve ezzel életem egyik nagy élményét, kezemben tarthattam az általatok aláírt sálat, amit születésnapom alkalmából kaptam. Számomra a legértékesebb dolog, amit csak kaphattam volna. Mindent bele, előre a 30. Bajnoki cím megszerzésére! Hajrá Ferencváros!

Legfrissebb híreink