85 NB I-es meccsen játszott, bajnok lett, most 32 évesen visszavonult

Három és fél évet húzott le a Vidinél.

Forrás: molfehervarfc.hu

2016 augusztusa és 2020 áprilisa között volt a MOL Fehérvár FC játékosa Anel Hadzic. A 14-szeres bosnyák válogatott középpályás 85 NB I-es meccsen játszott, 2018-ban bajnok, 2019-ben kupagyőztes lett.

Távozása után Ausztriában az FC Wackernél és legutóbb az FC Welsnél is megfordult, ám most, 32 évesen úgy döntött, visszavonul. Ezzel az üzenettel búcsúzott Instagram-oldalán:

"16 sikeres és csodálatos, profi labdarúgóként eltöltött év után ideje búcsút venni. A pályafutásom során a legszebb pillanatokat és a hullámvölgyeket is átéltem, de mindez a futball része...

Az egyik legnehezebb döntés visszavonulni a profi labdarúgó életemtől, hónapokig tartó gondolkodás és a hozzám legközelebb állókkal való beszélgetés után jutottam erre a mindent megváltoztató döntésre. A futball az életem, és örökké az lesz, még ha ez nem is teljesedett ki az elmúlt hónapokban!

Maradok a labdarúgásban, amennyire csak tudok, és a legjobbamat adom, mint mindig, de most máshol vannak a prioritások. Nagy dolgok jönnek 2022-ben és egy új életszakasz kezdődik.

Szeretnék köszönetet mondani a feleségemnek, a családomnak és a legnagyobb szurkolóimnak, akik mindig támogattak engem az elmúlt években! 

Vigyázzatok magatokra!"

Legfrissebb híreink