52 meccs után távozik Kövesdről - légiósnak áll

Hivatalos bejelentést tettek a matyóföldiek.

Forrás: Mezőkövesd

ÍME, A MEZŐKÖVESD BEJELENTÉSE: 
 
"Utánpótlás válogatott játékosunk Ciprusra, az Apollon Limassol csapatába igazolt. Szancso két évig erősítette a Mezőkövesd Zsóry FC-t, összesen 52 összecsapáson. Ezeken a találkozókon két-két gól és gólpassz került a neve mellé. 2107-ben, Ausztriából érkezett haza Szalai, aki remek teljesítményt nyújtott hétről hétre, továbbá a korosztályos válogatottakban is letette a névjegyét. A 21 éves bekk eddig 28 alkalommal játszott címeres mezben, melyek során kétszer is betalált az ellenfelek hálójába. Új klubja, az Apollon Limassol az előző szezonban a harmadik helyen végzett, amivel kvalifikálták magukat az Európa-liga selejtezőibe.
 
Ennek kapcsán volt játékosunk a nemzetközi kupában is bemutatkozott, ráadásul egy győztes idegenbeli találkozón. Az alábbi gondolatokat osztotta meg velünk a transzferről, illetve a céljairól Szancso. – Szeretném megköszönni a klub összes dolgozójának, csapattársaimnak, és természetesen a szurkolóknak ez elmúlt két évet, amit a klubnál töltöttem – fogalmazott Szalai Attila.
 
– Rengeteget fejlődtem, sok tapasztalatot szereztem, és olyan élményekkel gazdagodtam, amelyeket soha nem fogok elfelejteni. Nagyon sok szép pillanatot éltem meg a klubnál, ezúton is szeretném megköszönni a szurkolóknak a sok szeretetet és támogatást, amit kaptam tőlük, és azt is, ahogyan buzdítottak minket minden egyes mérkőzésen. Természetesen nem volt könnyű a távozás és a búcsúzkodás a fent említett okok miatt. Mindenkinek jó egészséget, sok boldogságot és kövesdi sikereket kívánok! Természetesen továbbra is figyelemmel követek mindent és szurkolok a csapatnak. Úgy gondolom, hogy ez az átigazolás karrierem szempontjából egy jó lépés. Sokszor hangoztattam, hogy fokozatosan szeretném felépíteni a pályafutásom, örülök neki, hogy a szezon után több külföldi lehetőségem is volt. Tetszett a felvázolt jövőkép, illetve a célkitűzések az Európa-ligában, bajnokságban, kupában.  Nagyon jó érzések vannak bennem, hatalmas boldogság volt játszani a nemzetközi porondon. Örülök a lehetőségnek, hogy már az első tétmérkőzésen szerepet kaptam. Jó mérkőzést játszottunk, sokat birtokoltuk a labdát és helyzeteket alakítottunk ki, a 0-2 idegenben pedig jó kezdés. Nekem is jól ment a játék, szóval tényleg teljes volt az öröm.
 
Sok sikert kívánunk a további pályafutásodhoz Attila, köszönjük, amit a Mezőkövesdért tettél!"
 

Legfrissebb híreink