5 szurkoló az elsők között nézheti meg a Puskás Arénát

Ehhez nekik is csak játszaniuk kell.

Forrás:

Szeretnél azon szerencsések között lenni, akik elsőként nyerhetnek bepillantást a hamarosan elkészülő Puskás Arénába? Nincs más dolgod, csak regisztrálni az MLSZ Szurkolói Klubba, és részt venni a #VisitPuskas játékunkon - jelentette az MLSZ honlapja.
 
Az MLSZ Szurkolói Klubja elindította a #VisitPuskas nyereményjátékot, amelynek fődíja egy stadionbejárás az épülő Puskás Arénában. Öt szerencsés szurkoló az elsők között láthatja belülről a 67 ezres befogadóképességű, multifunkcionális arénát, amely Európa egyik legmodernebb ilyen jellegű létesítménye lesz. Sőt, a nyerteseknek lehetőségük lesz részt venni egy angol nyelvű előadáson az Európa-bajnokságról.
 
A játékon való részvételhez nincs más dolgod, mint regisztrálni a Szurkolói Klubba, és az üdvözlő e-mailben kapott instrukciókat követni. Amennyiben már klubtag vagy, a mai napon küldött hírlevélből egy kattintással elérheted a #VisitPuskas játékot. A játék felületén már csak helyesen kell válaszolnod a feltett kérdésre, és tiéd lehet a 10 darab MLSZ ajándékcsomagot egyike, míg a stadionlátogatáson résztvevők névsora az összes résztvevő közül kerül kisorsolásra. A játék május 6-án 23:59-kor ér véget, sorsolás május 7-én lesz.
 
A stadionlátogatás időpontja: 2019. május 19.
 
Megéri klubtaggá válnod!
 
Az MLSZ Szurkolói Klub tagjai automatikusan 15% kedvezménnyel vásárolhatnak belépőket a magyar válogatott hazai mérkőzéseire. További kedvezményt jelent az MLSZ Szurkolói Klub tagjai számára, hogy először ők vásárolhatják meg a jegyeiket, így klubtagként nagyobb eséllyel juthatsz jegyhez a kiemelt érdeklődésre számot tartó meccsek esetében is! Rendszeres hírlevelünkből értesülhetsz a magyar labdarúgás legfrissebb híreiről, sőt, a válogatott játékosaival és vezetőivel készült exkluzív tartalmainkkal is találkozhatsz! 
 
Regisztrálj, és vásárolj jegyeket az 2020-as Eb budapesti meccseire!
 
A 2020-as labdarúgó Európa-bajnoksággal kapcsolatos fontos információ, hogy a közeledik a jegyigénylés időszaka. A jegyigényléshez már most érdemes regisztrálni a https://www.uefa.com/uefaeuro-2020/ticketing/ internetes oldalon, mert az EURO2020 jegyekért 2019. június 12. és 2019. július 12. között lehet majd jelentkezni. Minden jegy sorsolás útján kerül kiosztásra. A jegyek többsége ebben a jegyigénylési időszakban talál gazdára, az eseményhez közeledve már csak korlátozott számú jegy lesz elérhető.
 
 
 

Legfrissebb híreink