5 ok miért lenne jó az előénekes Marco Rossi szövetségi kapitánynak

Budapest – Nem csak gyönyörködött a világon a legszebb lányainkban.

Forrás:

Rend, fegyelem, figyelem, alázat és mérhetetlen fanatizmus!

 

Ezek Marco Rossi és a csapatinak a tulajdonságai, ezért akár már itt és most abba is hagyhatnánk az okfejtésünket…

 

De nem tesszük meg, mert Rossi azon külföldiek közé tartozik a magyar labdarúgásban, aki nem csak a fizetését vette föl, majd nagyképűen gyönyörködött a világon a legszebb magyar lányokban, hanem valóban le is tett valamit az asztalra.

 

Azt tudjuk, hogy a kispestieknek az elért eredmények számítanak csak, de mivel valós esélyünk van arra, hogy a talján lesz a szövetségi kapitányunk, érdemes kicsit jobban is boncolgatni a szakember jellemvonásait.

 

Döntött a DAC arról, elengedik-e Rossit a válogatotthoz - NB1.hu

Döntött a DAC arról, elengedik-e Rossit a válogatotthoz

Rend:Rossinál aztán nem lehet olyan, hogy egy csapat szedett-vedett. Sem küllemében, sem szakmai tekintetben. Mindenkinek pontosan tudnia kell a feladatát, attól tilos eltérni. Az edző tudja, hogy lehet közös hangot megtalálni a játékosaival, bármit meg is tenne értük, de ha valaki nem azt csinálja, amit ő mond, annak nem lennénk a helyében…

 

Fegyelem:ez nem csak arra vonatkozik, hogy a játékosok nem lazázhatnak egy pillanatra sem, ha meló van, hanem arra, amit pár sorral feljebb már boncolgattunk, hogy az van, amit Rossi mond. Igazi hadvezér, aki ha kell, elviszi a balhét, ha gyengén megy a csapatának. Győzelmekkor csak a játékosait dicséri, vereségeknél magát kárhoztatja vagy a bírókat. A pályán, meccsen és edzésen, de az ölözőben sem tűr el semmilyen fegyelmezetlenséget.

 

Alázat:Amikor először igazolt Kispestre, az nb1.hu már azután találkozott vele, hogy éppen kiérkezett a Bozsik József Stadionba. Mindent tudott a Honvédról, amit egy érkezőnek tudnia illik, de egyébként még annál is sokkal többet. Mérhetetlenül tisztelte a Honvédot és megszerette Magyarországot, a magyar embereket is, utóbbiakkal szemben mindig alázatosan viselkedett. Csak olyanokat játszatott Kispesten, akik tisztelték a klubot, a hagyományait és valamennyi szurkolóját.

 

Fanatizmus:olasz! Ezzel mindent elmondtunk róla. Meccsek közben akkora tűz ég benne, mint a legfanatikusabb ultrákban, a csapatért és a játékosaiért bármit képes megtenni. Nem ismeri a vereséget addig, ameddig tart a mérkőzés. Ha 17-0-ra megy az ellenfél a 90+5 percben, nála akkor sincsen elveszett labda. Aki figyelte már, hogyan viselkedik a kispad előtt a meccseken, az pontosan tudja, előénekesnek is simán elmehetne bármelyik ultra csoporthoz…

Hogyan viszonyul a Fradi Tábor a szkenneresekhez és a többi klub csoportjaihoz? - NB1.hu

Hogyan viszonyul a Fradi Tábor a szkenneresekhez és a többi klub csoportjaihoz?

Legfrissebb híreink