45 percet kapott Storcktól Eppel Bölöniék ellen - reakció

Majdnem gólt szerzett, topcsapat utazik hozzájuk.

Forrás: cerclebrugge.be

Lejátszotta első mérkőzését a Cercle Brugge színeiben Eppel Márton. A magyar válogatott támadó új csapatában 45 percet kapott a korábbi szövetségi kapitány Bernd Storcktól, ám kikaptak 2-1-re a Bölöni László irányította Royal Antwerp otthonában.

A 19-es mezben pályára lépő Eppel jó játékot nyújtott, ám nem tudott segíteni a klubon, amely így továbbra is sereghajtó a belga élvonalban - hátrányuk hét pont a 15. Oostende mögött.

Bernd Storck csapata volt magyar gólkirályt igazolt - NB1.hu

 

 

"A kazahsztáni játékom után vissza akartam térni Nyugat-Európába, a belga bajnokság pedig szép lépés lehet a karrieremben. Sőt, ismerem Bernd Storckot, hisz ő volt korábban a magyar szövetségi kapitány. Jól kezdtünk, korán vezetést szereztünk, ám az, hogy nem tudtunk erre építeni, természetesen csalódást okoz. Türelmesebbnek kellett volna lennünk az erős ellenféllel szemben.

Mindössze szűk egy hete vagyok itt, tehát természetes, hogy a kispadon kezdtem. Fizikailag jól vagyok, de meg kell ismernem a többi játékost és a taktikát. A nehéz meccs nem tette könnyűvé, hogy csereként beállva betaláljak, egyszer közel jártam hozzá, de mellé ment a lövés. Remélhetőleg az elkövetkező hetekben már jönni fognak a gólok" - mondta Eppel a klubhonlapnak.

 

Vasárnap az Anderlecht ellen javíthat a Cercle, és könnyen lehet, hogy a 28 éves csatár immár kezdeni is fog.

Legfrissebb híreink