407 nap kihagyás: a paksi játékos hihetetlen öröme

Szerencséje is volt.

Forrás: paksifc.hu

A Paks 2-1-es győzelmet aratott a DVTK ellen. A találkozó első gólját az a Papp Kristóf szerezte, akinek hosszú sérülés miatt rengeteget kellett kihagynia. A Tolna megyeiek futballistája 407 (!) nap után térhetett vissza az NB I-be, Bognár György bizalmát pedig góllal hálálta meg.

Paks-DVTK: lesz dolga az új edzőnek - NB1.hu

 

"Hihetetlenül örültem a bizalomnak, így rögtön az első tavaszi meccsen, ennyi kihagyás után. Boldog vagyok, hogy szerepet kaptam, ugyan a játékunk sajnos egy kicsit nyögvenyelősre sikeredett. Gólom ellenére azért még érzem, hol kell, hogy feljavuljon a játékom, de roppant nehéz éven vagyok túl. A találatomnál úgy gondoltam, Bognár István lövése bemegy, mivel Ő be szokta rúgni az ilyen lehetőségeket. Most ez nem sikerült neki, és szerencsére hozzám pattant a labda, amit már csak a hálóba kellett lőni. Az eredményességet tekintve így kell tovább mennünk a jövőben is" - nyilatkozta Papp a Paks weboldalának.

A 27 esztendős Pappnak a térdével akadtak problémái, az őszi idényben három NB III-as találkozón jutott szóhoz a Paks második csapatában. 

Paks-DVTK: Bognár nagyon kemény kritikája - reakciók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink