40-szeres szlovák válogatottat hívnak az NB I-be

El kell hagynia a Slovant a jelek szerint.

Az elmúlt év végén lejárt Saláta Kornél szerződése a pozsonyi Slovan labdarúgó-csapatával. A 33 éves középhátvédet magyar és cseh csapatok is megkeresték, mondta el az ujszo.com-nak.
 
„Most tárgyalok a menedzserekkel, több csapat is érdeklődik, de még semmi sem konkrét – idézik Salátát. – Magyarországról élvonalbeli és második ligás klubokkal, Csehországból pedig szintén első ligás egyesülettel vagyok kapcsolatban. Szeretném, ha jövő héten eldőlne a sorsom, mert szeretnék már a csapattal edzeni.” 
 
Az oldal információi szerint, az egyik érdeklődő a Haladás, de amikor arról kérdezték, milyen játékerőt képviselő csapatokkal tárgyal, csak annyit árult el: 
 
„Általában azok keresnek középhátvédet, akik sok gólt kapnak, ezért a tabellán sem állnak túl jól. De van olyan klub is az érdeklődők között, amely az európai kupákba vágyik.”
 
A 40-szeres válogatott játékos a lapnak elmondta, nem is számított rá, hogy marasztalnák. Kijelentette jobb ez így, mintha maradna, és szenvedne amiatt, hogy nem játszik.

Legfrissebb híreink