4 NB I-es csapatnak is meccse volt ma - beszámolók, reakciók

Fiatalok kerülhetnek a DVTK első csapatához.

Forrás: DVTK

Az NB I-es csapatok a válogatott szünet alatt sem tétlenkednek, 4 csapat is edzőmeccset vívott pénteken.

Mint már korábban megírtuk a Honvéd 2-0-ás vereséget szenvedett a vajdasági Topolyától, Szabó Zoltán fiai az első 25 percben már eldöntötték a meccset. Giuseppe Sannino ugyan látott jó dolgokat, de néhány játékos hozzáállásával nem volt megelégedve.

Vajdasági csapattól kapott ki a Honvéd - NB1.hu

A ZTE visszavágott a tegnapi vereségért egy horvát csapatnak, 2-1-re verték a Slaven Belupot.

A Kaposvár viszont alul maradt az NK Osijekkel szemben, 4-0-ra ütötte ki a horvát csapat a Rákóczit.

A DVTK az MFK Zemplín Michalovce játszott hazai pályán 1-1-es döntetlent. Feczkó Tamás a félidőben majdnem teljes sorcserét hajtott végre, így több játékosát is megfigyelhette.

DVTK: Danilovics (Antal, a szünetben) – Polgár (Orosz D., a szünetben), Brkovics, Karan (Orosz M., 61.), Tamás M. (Polgár, a szünetben; Vági, 61.) – Márkvárt (Zsiga, a szünetben), Iszlai (Tóth Barnabás, 61.) – Sesztakov (Bacsa, a szünetben), Rui Pedro, Prosser (Tabakovic, a szünetben) – Ivanovszki (Tóth Borisz, 71.). Vezetőedző: Feczkó Tamás

Feczkó így nyilatkozott a lefújást követően:

,,Az első félidőben megvoltak a helyzeteink ahhoz, hogy megnyerjük a mérkőzést, de sajnos nem sikerült ezekből gólokat szereznünk. A második félidőben pedig jól védekezett a csapat. Sok fiatalnak adtunk ma lehetőséget, akik bizonyították, hogy érettek arra, hogy a felnőtt csapattal eddzenek."

Legfrissebb híreink