2 igazolást jelentett be a Puskás Akadémia

A Viditől és egy NB II-es csapattól érkeznek.

Forrás:

Íme, a Puskás Akadémia bejelentései:
 
"HUSZTI A HARMADIK NYÁRI ÉRKEZŐJÚNIUS 25.
A Puskás Akadémia FC-nél folytatja pályafutását a tizennyolc esztendős Huszti András, aki a Duna Aszfalt TVSE-tól került csapatunkhoz. 
 
A 2019/20-as szezontól két évig klubunk színeit viseli Huszti András. A pécsi születésű ifjú jobbhátvéd szülővárosában kezdett el futballozni, majd a Haladás akadémiáján nevelkedett, ahonnan tavaly nyáron került Tiszakécskére az NB II akkori újoncához, melynek színeiben húsz találkozón jutott szóhoz, egy gól és két gólpassz fűződik a nevéhez.
 
„Andris leigazolásával ismét egy ígéretes fiatal került a Puskás Akadémiára; akárcsak a legutóbbi évadban, most is szeretnénk lehetőséget adni a tehetségeknek. Az elmúlt szezonban folyamatosan figyeltük a teljesítményét, kiegyensúlyozottan, jól produkált a felnőttek közt, reméljük, nálunk még tovább tud majd fejlődni. Kifejezetten jó állapotban érkezett a keretünkhöz, bízunk benne, hogy örömét leli majd a játékban a Puskás Akadémiánál, és a beilleszkedése is zavartalan lesz. Minél több NB I-es mérkőzést, és minél sikeresebb szezont kívánunk neki, gólokkal, gólpasszokkal” – mondta az átigazolás kapcsán Tóth Balázs klubigazgató.
 
 
VÉGLEG MEGSZEREZTÜK A GYORSLÉPTŰ SZÉLSŐTJÚNIUS 24.
Kétéves szerződést írt alá klubunkkal a 2018/19-es bajnokság tavaszi szezonjára a MOL Vidi FC-től kölcsönvett Sós Bence. 
 
A következő két idényben is a Puskás Akadémia FC játékosa lesz Sós Bence. A hódmezővásárhelyi születésű huszonöt éves szélső a MOL Vidi FC-től február elején kölcsönben érkezett csapatunkhoz, ahol a tavaszi szezon folyamán alapemberré vált; tizenegy bajnokin három gólpasszt osztott ki, a Magyar Kupában három találkozón szerepelt. A kölcsönszerződés után klubunk végleg megszerezte a fehérváriaktól a támadót, aki két évadra szóló kontraktusát hétfőn írta alá."

Legfrissebb híreink