100. meccsén védett az egyik legnépszerűbb magyar futballista

Nem akármilyen góllal köszöntötte a Kövesd légiósa.

Forrás:

Örökké emlékezetes marad Gróf Dávid számára a vasárnapi, Mezőkövesd-DVSC bajnoki. Nem csak azért, mert az 1-0-s hazai győzelmet hozó mérkőzésen örökké emlékezetes gólt kapott, hanem azért is, mert ez volt a 100. alkalom, hogy NB I-es meccsen lépett pályára.

Gróf a Vasasban nevelkedett, majd még a felnőtt pályafutása előtt volt a Fradiban, majd visszakerült Angyalföldre, hogy utána Skóciába, a Hibernianhoz kerüljön. Külföldön több csapatban is játszott, majd 2015-ben került vissza Magyarországra, amikor a Csákvár kapusa lett, innen vezetett az útja Kispestre, ahol 2016. szeptember 17-én az MTK elleni 5-0-s hazai siker alkalmával mutatkozott be az élvonalban.

A debütálásához az is kellett, hogy az addig remekül védő Horváth András megsérüljön, de Gróf tökéletesen tudta helyettesíteni. A kispestiekkel kapásból bajnok lett, tevékeny részt vállalva magáról az aranyérem megszerzéséből, a következő évben Fülöp Márton-díjat kapott az év védéséért.

Videoton FC - Budapest Honvéd | 2-0 (1-0) | OTP Bank Liga | 32. forduló | 2017/2018

2018.05.27., OTP Bank Liga 32. fordulóVideoton FC - Budapest Honvéd | 2-0 (1-0)összefoglalóIratkozz fel az MLSZ TV csatornájára: http://bit.ly/2EsS9ItKövess ...

Az FTC-vel a 2019/20-as évben lett magyar bajnok, majd Debrecenbe igazolt, ahol az NB II-es bajnokságot nyerte meg.

A játékosok köreiben az egyik legnépszerűbb futballista, hiszen elképesztően jó ember, többször segített a rászorulóknak, de bajban lévő állatoknak is többször nyújtott támogatást.

A jelenleg a 10. helyen lévő 9 pontos Loki a Puskás Akadémiát fogadja a következő fordulóban, van rá esély, hogy Grófnak ismét sok dolga lesz.

Ha a DVSC nem nyer, hatalmas bajba kerülhet...

Legfrissebb híreink