100 ezer eurót érő védő érkezhet Mezőkövesdre

Honfitársa a matyóföldiek egyik legjobbja.

Forrás:

Még május 15-én történt, hogy a Mezőkövesd honlapján Tóth László szakmai igazgató bejelentést tett több játékos sorsával kapcsolatban.

Tóth elmondta, hogy Szeles Tamás, Dragoner Filip, Vajda Sándor és Danyl Ryabenko is Mezőkövesden folytatja pályafutását, erre Berecz Zsombornak is jó esélye van. Silye Erik sorsa egyelőre kérdéses.

Nagy Dominik csapattársát venné meg a Puskás Akadémia - NB1.hu

A Panathinaikosz 20-szor nyerte meg a görög bajnokságot és 18-szor az ottani kupasorozatot, de a koronavírus-járvány miatt kíméletlen gazdasági helyzetbe került a klub. Gyakorlatilag minden értékes játékosától megválik majd a Pana, így a télen a Legiától kölcsönbe megszerzett Nagy Dominik sem marad majd a klub kötelékében.

A cikk utolsó bekezdése is kiemelten fontos volt, méghozzá azért, mert új érkezőről volt szó benne, íme: „Tóth László a leendő érkezőről megemlítette, nem bánja, hogy találgatások jelentek meg a sajtóban a játékos személyét illetően, mert így kiderült, hogy sikerült titokban tartani a valódi érkezőt, akiről elmondta, a szabadon igazolható bal oldali védővel hároméves szerződésről állapodott meg a klub. A nevét még titok övezi, azonban Tóth László ígértet tett, hogy hamarosan lehull a lepel a titokról és a mezokovesdzsory.hu oldalon olvasható lesz a játékos neve.”

 

Az nb1.hu több forrásból úgy értesült, hogy Mezőkövesden folytathatja a pályafutását a 21 éves Luka Kapianidze, aki a grúz FC Tskhinvali játékosa volt, de a Dinamo Tbiliszi neveltje, a piaci értékét 100 ezer euróra teszik.

 

Azt, hogy ő lesz-e az a bizonyos érkező, akiről Tóth beszélt, nem tudjuk pontosan, mert a szakmai igazgató nyilatkozatában bal oldali védőről tett említést, Kapianidze meg elméletileg bal oldali belső védő...

És ugyanannak a menedzserirodának a játékosa, mint Budu Zivzivadze, aki a kövesdiek egyik legjobb játékosa...
 

FTC: Bogdán jöhet, Gróf mehet? - NB1.hu

étvégén tovább folytatódnak a küzdelmek az NB I-ben és a Magyar Kupában, de az átigazolási szezon egy pillanatra sem állt le a koronavírus-járvány alatt sem. Az nb1.hu ma arról kapott információt, hogy hazatérhet a skót Hiberniantól Bogdám Ádám, akinek a nyáron lejár a szerződése, így szabadon igazolható lesz.

Legfrissebb híreink