10 év: megszólalt a Fradi Tábor előénekese

3 évvel ezelőtti interjúnkat is előhalásztuk ajándéknak.

Forrás:

10 éve a Fradi Tábor előénekese, vezetője Hamberger Ádám, aki a Facebookon osztotta meg a gondolatait.

„Egy évtizede már….

Nem teljesen ilyen körülmények között képzeltem el a mai napot illetve hétvégét.

2010.04.10. Az MTK otthonában játszott a Ferencváros. Az akkori táboron belüli átalakulás és az élet úgy hozta, hogy akkor 20 évesen fel kellett állnom a kerítésre, a Ferencváros tábora elé.
Ez volt az első meccsem előénekesként, barátom Nistelroy mellett.

Az első 1-1,5 évben még együtt álltunk a kerítésen, segítve egymást ebben a számunkra akkor még teljesen új, felelősségteljes és igen nehéz szerepkörben.
A közös időszak után, szépen lassan beleszokva egyedül maradtam fent.

Nagyon részletesen nem is szeretnék belemenni ebbe a 10 évbe, mert rengeteg dolgot ki tudnék emelni, talán egyszer írok róla hosszabban is, nem csak egy post formájában.
Szentély, Puskás, a stadionon kívül, bent a Groupamában, bajnoki cím, Európa. Minden időszaknak megvolt a maga varázsa, még a legsötétebbnek is. Úgy gondolom mind a Tábor, mind a magam nevében el tudom mondani, hogy tanultunk ezekből, nem is keveset. Rengeteg közös öröm, bánat, idegösszeomlás, extázis.

Összességében imádtam ezt a 10 évet!

Köszönöm mindenkinek akinek része volt ebben, másképp nem lettem volna az az ember aki ma vagyok! Az egész Ferencvárosnak, B-Középnek, a csoportomnak a Green Monstersnek, az összes többi Ferencvárosi csoportnak akik beálltak mögém és támogattak! Az ellenfél táboroknak, akik gyűlöletükkel mindig extra erőt adnak, a barátoknak akik mindig mellettünk állnak! A barátaimnak akikre mindig számíthatok, az irigyeknek akik miatt mindig tudom, hogy jól csinálom! Köszönöm azoknak akik hittek bennem a legelején, az elődeimnek, akiken felnőttem, és azoknak is akik nagyon nem hittek és bizonyítani akartam nekik!

Szóval mindenkinek köszönöm!!

Kitartást mindenkinek ebben a nehéz időszakban! Ne feledjétek, nagypéntek nélkül nincs feltámadás!!

FERENCVÁROS MINDÖRÖKKÉ!”

Amikor a Fradi Tábor és az FTC vezetősége megegyezett a vénaszkenner miatti tüntetés befejezéséről, a klub sajtótájékoztatót tartott. Utána Hambergerrel exkluzív interjút készítettünk, mely a linkre kattintva olvasható:

Interjú a Fradi Tábor vezetőjével - a legjobbak akarnak lenni! - NB1.hu

 A legtöbben örülnek a visszatérésüknek, de vannak, akik félnek tőlük. Nemcsak a riválisoknál, de a Ferencváros más szurkolói csoportjainál is. Éppen ezért kérdeztük meg a klub és a szurkolók mai sajtótájékoztatóján, hogyan viszonyul majd a Fradi Tábor a többi FTC-csoporthoz és oldalhoz, de Hamberger Ádám, az ultrák vezetője megnyugtatott mindenkit: a Ferencváros számít csak, ezért összefognak mindenkivel.

Legfrissebb híreink