10 emberrel maradtak alul Szalaiék - reakció

A magyar csatár 10 percet kapott.

Forrás: Mainz

Szalai Ádám csapata a Mainz 1-0-ra kikapott a Düsseldorf otthonában, a második félidőt emberhátrányban játszották végig a vendégek.

A mérkőzés elejét a vendégek dominálták, ám ezen előnyüket nem tudták gólra váltani. Az első félidő hosszabbításában Fernandes megkapta a második sárgáját veszélyes játékért, így őt a bíró kiállította, megfogyatkozott a második játékrészre a Mainz. A második játékrész jelentős hányadában ki tudta védekezni a hazai támadásokat a Mainz, ám a 82. Hennings megszerezte a győztes találatot. Szalai Ádám 2 perccel később, a 84. percben állt be. A Mainz jelenleg a 17. helyet foglalja el a Bundesligában, ami jelenleg osztályozó meccset ér a bennmaradásért.

Sandro Schwarz a Mainz vezetőedzője így nyilatkozott a meccsről:

,,Gratulálok Friedhelmnek és a csapatának, megérdemelték a győzelmet. Nálunk volt az irányítás és a labda, egy védekezésre berendezkedő csapat ellen, az első 15 perc után elfelejtettünk focizni és nem voltunk veszélyesek a kapujukra. A második sárga után megváltozott a játék, túl sokat volt a mi térfelünkön a labda, túl sok beadást kellett kivédekeznünk. Sokáig bírtuk. Egy beadásnál lankadt csak a figyelmünk. Kritikusnak kell lenünk magunkkal, mert nem voltunk elég pontosak elől. Egy ponttal kellett volna távoznunk, még 10 emberrel is."

Legfrissebb híreink