Hemingway: most akkor Orbán Viktor vagy Gyurcsány és a szocialisták?

Várjuk a válaszokat!!!!

Forrás:

„Nincs szebb kora az emberiségnek, mint az első ifjúság évei. Azon láncok, melyek akkor köttetnek, nem szakadnak el örökké, mert nem a világban kerestünk még akkor barátokat, hanem barátainkban leltük fel az egész világot.”
Kölcsey Ferenc
 
„Örökre az a sorsom, hogy a te terhed legyek, barátom, a bajban.”
J. R. R. Tolkien
 
„Az erkölcs, az, ami után jól érzed magad, és az erkölcstelenség, ami után rosszul érzed magad.”
Ernest Hemingway
 
 
Csütörtökön lesz a magyar állam által építtetett, de a Honvédnak, használatra (használati díjért cserébe) szánt utánpótlás-központ átadása. Marco Rossi mai könyvbemutatóján (melyen a szövetségi kapitány elmesélte, hogy George F. Hemingway – született Szabó György – a tudta és a beleegyezése nélkül igazolt játékosokat, ami az oka volt a Kispestről történt távozásának) híre ment, hogy az eseményen Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke mond nyitóbeszédet a kispesti tulajdonos mellett.
 
 
 

null

null

 
 
És ezzel nincs is semmi gond, de csak abból a szempontból, hogy ha Orbán Viktor nem lenne Magyarország góréja, akkor ez a sportközpont sem épült volna meg.
 
A gond azzal van, hogy a kispesti tulajdonos nem először rendez megnyitóünnepséget, ám azokon eddig nem vett részt Orbán Viktor, a jelek szerint nem is hívta meg rájuk Hemingway.
 
De akkor kiket hívott meg?
 
Azt a Gyurcsány Ferencet, aki az MSZP égisze alatt volt miniszterelnök, jelenleg a DK frontembere, valamint Szekeres Imrét, az MSZ emblematikus figuráját. Akiket viszont a csütörtöki rendezvényre nem hívott meg.
 
Pedig Orbán már a Hemingway által 11 éve felújított Bozsik József Stadion első meccsén is létező politikus volt már, mint ahogyan Gyurcsány és Szekeres is meghívható állapotban van még mindig.
 
Az ügy érdekességére való tekintettel elküldtük a kérdéseinket a Honvéd tulajdonosának központi- és magán email-címére, de megkapta levelünket a központi titkárság, valamint a sajtófőnöke is. A levelet olyan rendszerről küldtük, ami megmutatja, ha a leveleket megnyitják.
 
A levelet reggel 8 óra 38. perckor indítottuk útjára, ami azért fontos, mert 10 óra után pár perccel Rossi könyvbemutatóján közölték a szervezők, hogy Hemingway lemondta a részvételét, holott arra számítottunk, hogy ott találkozunk vele, elé állunk élő Facebook-videóval és feltesszük neki a kérdéseinket.
 
A válaszokat még mindig várjuk tőle, ezért nyilvánosságra is hozzuk a kérdéseinket (képekkel illusztrálva, amiket szintén elküldtünk neki, a képek lementésének időpontjával, melyek szintén láthatóak), mert kinézzük belőle, hogy azt mondja, az emberei nem szóltak neki, hogy fontos témakörben küldtünk neki kérdéseket. Ezért is küldtük el neki a magáncímére. 
 
 

null

null

 
Fontos tudnivaló, hogy a levél elküldésekor még nem értesültünk arról, hogy az a terv, hogy Orbán Viktor is beszédet mond csütörtökön!
 
Szóval, jöjjenek a kérdések, változtatások nélkül:
 
„Tiszteletem Hemingway Úr!
 
A következő kérdéseim lennének az nb1.hu és a sport365.hu oldalaink számára:
 
- Meghívja-e a csütörtöki, utánpótlás-központ átadójára régi barátját és ismerősét, Gyurcsány Ferencet, a DK jelenlegi vezéralakját, volt miniszterelnököt?
 
Meghívja-e a csütörtöki, utánpótlás-központ átadójára régi barátját és ismerősét Szekeres Imrét, az MSZP emblematikus figuráját?
 
 
 

null

null

 
 
Meghívja-e a csütörtöki, utánpótlás-központ átadójára régi barátját és ismerősét, Orbán Viktort, Magyarország jelenlegi miniszterelnökét?
 
Ha mindegyik barátját meghívja, nem fél-e attól, hogy ők ott összevesznek vagy attól, haragudni fognak magára emiatt, és persze amiatt, hogy nem választ a baloldaliak és a jobboldaliak közül?
 
Mit gondol, elmennének mindannyian, ha meghívja őket?
 
Ha a baloldali politikusokat hívja meg, mit mond Orbán Viktornak, akinek köszönhetőek a sporttámogatások?
 
Ha Orbán Viktort hívja meg, mit mond a jelenlegi miniszterelnöknek, hogy őt is elfelejti majd, ha már nem lesz hatalmon, mint a baloldaliakat?
 
Ha nem a Honvéd dönt a meghívottakról, akkor az ugye a klub kommunikációjával ellentétben azt jelenti, hogy a terület és a központ a magyar államé, a Honvéd csak bérlője?
 
 
… Itt következett egy magánemberi segítség, amiben megírtuk Hemingwaynek, hogyan és mint tudtunk volna nagyon kibabrálni vele…
 
Várom a kérdéseimre a válaszait, hozzátéve, hogy akárcsak az összes magyar csapatnak és szurkolótábornak, a Kispest-Honvéd családjának is tiszta szívből kívánom a legjobbakat!”
 

Legfrissebb híreink