Bennmarad-e a Budafok, Michel de Nostredame?

Érdekes cserék a Kispest elleni diadal alkalmával.

Forrás: Budafok

A legutóbbi 5 mérkőzésén kétszer nyert, kétszer veszített, egyszer remizett az újonc Budafok, így Csizmadia Csaba csapata eddig 23 pontot szerzett, aminek köszönhetően a 9. helyen áll a tabellán, 1-1 egységgel megelőzve az utána következő Zalaegerszeget és Honvédot, az utolsó Diósgyőrrel szemben meg 6 pontos előnye van.

A Budafok a legutóbbi fordulóban a Kispest vendégeként nyert 3-2-re, leginkább annak köszönhetően, hogy a pályaválasztóval ellentétben jó és jogos cseréket hajtott végre, ráadásul erőben is jobb volt.

A BMTE jó szereplését egyébként a legfőbb riválisai ellen nyújtott jó teljesítményének köszönheti.

A podcastblogban arról is szó van, hogyan szerepelt eddig az újonc a bennmaradásért harcolók ellen, de arról is, hogy miért várható sok gól a vasárnapi bajnokiján, de az is téma lesz, hogy a riválisok ellen milyen széria vár még a csapatra. És persze az előző fordulóban lejátszott Kispest-Budafok érdekes cseréiről is megemlékezünk.

És akkor a legfőbb kérdés: bennmarad-e az NB I-ben a Budafok?

A kérdés kapcsán nem véletlenül említjük meg Michel de Nostredame, a francia reneszánsz neves alakjának a nevét, aki IX. Károly francia király udvari orvosa volt, nem mellesleg képzett csillagász-asztrológus, misztikus jós és gyógyszerész is volt egyben.

Ő az, akit a világ a mai napig úgy ismer, hogy Nostradamus.

Legfrissebb híreink