Apa harcol a fiáért: 1000 kilométert utazó szurkoló lelkét is megsemmisítették

Megígértük, hogy az informátoraink készenlétben maradnak!

Forrás:

Egyszer cikksorozatban jeleztük, hogy az újonc Rákóczi kiváló szereplése mellett milyen borzalmas dolgok történnek a legendás csapatnál.
 
A sztori ott kezdődött, hogy megírtuk, tartozások vannak a klubnál, mire Herczeg Erik, a Kaposvár ügyvezetője általános alsósokra jellemző stílusban (csak náluk és nálunk is sokkal több, gyermeteg hibát vétve) lebulvározta honlapunkat, és megcáfolta értesülésünket. Másnap előbb azzal leptük meg, hogy azt is megírtuk, hogy a tartozások kiegyenlítésére ő maga milyen határidőket szabott meg, amikből addig egyet sem sikerült betartania.
 
Pár órával később azt is megírtuk, hogy előre eldöntöttük egy nappal, hogyan döngöljük a földbe a kaposvári elöljáró, már egyébként ettől az ügytől függetlenül, korábban megkopott szavahihetőségét. Cikkünk megjelenése után nem sokkal az MLSZ Fegyelmi Bizottsága megbüntette a Kaposvárt – nyilván tartozások miatt.
 
És most itt az újabb, felháborító eset, de jelezzük, ha a Kaposvár vagy a Herczeg-család cáfol, azt is megjelenítjük (mint a múltkor), de nem ígérhetjük, hogy erre felkészülve már nem állítottunk újra csapdát Herczegnek.
 
Szóval itt az újabb borzalom: egy édesapa azt állítja, hogy átvágták a fiát a kaposvári vezetők, pontosabban Herczeg Bernadett, aki „főhősünk” felesége.
 
Íme, az elkeseredett bejegyzés, melynek elküldéséért örök hálával tartozunk az igazi kaposváriaknak!
 
 

null

null

 
De ez még nem minden!
 
A bejegyzések alatt – abszolút nem olvasok soha, sehol Facebook-kommenteket, csak akkor, ha jeleznek az olvasók/szurkolók, és erre most külön felhívták a figyelmemet – parádés adok-kapok alakult ki.
 
Herczeg Bernadett természetesen tagadja a vádakat, és a kedves anyukája is beszállt a sajnos felejthetetlen buliba.  Ám a dolog érdekessége, hogy a két említett hölgy neve alatt lévő bejegyzésekben pontosan olyan stílusbeli és egyéb hibák vannak, amiket Herczeg Erik szokott elkövetni!
 
És, hogy miért állítja az édesapa, hogy mindent lezsírozott a klubvezetéssel? A beszélgetések mindent elárulnak!
 
 
 

null

null

null

null

Legfrissebb híreink