Felavatták a rettegett Fradi vezérszurkoló sírját

Tudom, hogy mit tettél a lakótelepi közértünk előtt!

Forrás:

Hypós Feri!
 
Senkinek nem kell bemutatni, akinek bármi köze is van a magyar labdarúgáshoz. Annak ellenére, hogy soha nem volt profi futballista, vezető vagy mondjuk televíziós kommentátor.
 
Szurkoló volt, ráadásul tiszta szívből.
 
És a legkeményebb fajtából.
 
A kegyetlen és legendás II-es szektor vezére volt. Nevét rettegték és egyébként ezáltal tisztelték mindenhol az országban, legyen szó rivális bandák, karhatalom vagy a csapatok tagjairól.
 

null

null

Benne volt minden buliban és balhéban, amiben csak benne lehetett lenni, tudta ezt róla mindenki. 
 
Nem volt szent!
 
De sokan azt is tudták és még mindig tudják róla, hogy volt egy másik oldala is. Egyszer a kaszásdűlői lakótelepen az akkor már beteg édesanyámat egyszer öten próbálták kirabolni fényes nappal, miután kijött a közértből. Senki nem rohant segíteni neki, pedig vagy 30-an voltak a környéken. Egyedül a Hypós, ő viszont eléggé simán megvédte. Meg eredményesen is – maradjunk ennyiben.
 
Egy hónap múlva lesz 9 éve, hogy már nincsen közöttünk a magyar szervezett szurkolói szubkultúra legkeményebb, legnagyobb és leghíresebb harcosa. A barátai, bandatársai ma (a Derbi napján) méltóképpen felavatták a sírját, a beszédet Vincze Ottó, a Fradi egykori legendás játékosa mondta el.
 
Feri: tudom, hogy milyen voltál és nem érdekel mivel jár, de tiszta szívből kívánom, hogy nyugodjál továbbra is békében!
 
 

null

null

 

Legfrissebb híreink